Катастрофа в София: Трамвай удари джип!

Четирима са леко ранени при инцидента на бул. "Сливница" и бул. "Хр. Ботев"
Обновена: 6 сеп 2016 10:48 | 6 сеп 2016 10:48,
32
 Катастрофа в София: Трамвай удари джип!
Снимка: архив "Булфото"
Трамвай и джип катастрофираха на кръстовище в София. Четирима са леко пострадали.
 
Инцидентът е станал малко преди 9 часа на кръстовището на бул. "Сливница" и бул. "Христо Ботев".
 
Началникът на "Пътна полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев съобщи, че джипът е пресякъл пътното платно и трамваят го е ударил странично, пише "Фокус".
 
В момента текат процесуално-следствени действия, за да се установи кой е виновен за инцидента. 
 
Ранените са откарани за преглед в болница.
 
Катастрофиралият трамвай се е движел по линия 7. В момента всички мотриси се отклоняват от бул. "Христо Ботев" по бул. "Мария Луиза". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
Бръчков преди 7 години
Щом са полицаи , работата е ясна - ватманът ще го отнесе , въпреки , че съм сигурен , че трамваят не е минавал на забранителен сигнал...
28
7
 
3
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Много безмислени коментарии има тук.Първо, трамвая не винаги е с предимство, примерно, трамвая няма предимство, когато светофара му забранява да навлиза в кръстовището. На това кръстовище постоянно работят светофарите и едва ли са били изключени. Не знам какво тоное станало, не трябва да не си с всичкия си, за да пишеш: джип - значи е виновен.
27
1
 
5
 
! Отговори
Лелееее преди 7 години
Как се нахвърлихте върху мутресите в деня на Съединението, а то какво се оказа - компютри, компоти... Обикновено е така при нас - нито е чул, нито е видял, обаче коментира с патос как видиш ли някоя *** женичка е засякла трамвая, след като цяла нощ е вулканизирала при някой чичак. Ама сега като се оказаха полски милиционери к'во правим? Замислете се колко катастрофи сте видели, предизвикани от някой баровец, треперещ за колата си и колко от брички, дето ги карат като араби.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според правилника Трамвая има предимство ако ще да завива нагоре и надолу, напред назад да скача и да кляка, какво има за разследване ? Но думите ДЖИП пълен с полицаи обръща закона наопаки ли, че и разследване ше има! Шофьорът на трамвая може да се окаже имигрант без книжка !
25
2
 
18
 
! Отговори
нищо лично преди 7 години
Поляците са по-зле и от румънците в шофирлъка. Селски и силно комплексарски (гъзарски) стил на шофиране. И мноого алкохол, повече от руснаците....дългогодишни лични наблюдения споделям...
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сами си направете изводите..-------------Ушевците се подкрепят здраво...
23
2
 
11
 
! Отговори
До 24 преди 7 години
До Анонимен "Трамваят е ударен в задната част,при излизане от кръстовището,при което е дерайлирал.Сами си направете изводите.."В статиятя пише:"Началникът на "Пътна полиция" към СДВР комисар Тенчо Тенев съобщи, че джипът е пресякъл пътното платно и трамваят го е ударил странично, пише "Фокус"." - а на снимката друго се вижда!
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джипа е на Полската гранична полиция,с Полски номера.Явно са командировани тук по линия на Фронтекс.Поне това видях..и не беше преди 9ч,а преди 8ч. Трамваят е ударен в задната част,при излизане от кръстовището,при което е дерайлирал.Сами си направете изводите..
21
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДЖИПЪТ Е НА ФРОНТЕКС И ВЪТРЕ СА БИЛИ ПОЛЯЦИ.САМО ДЕТО НЕ Е ЯСНО КАКВО ПРАВЯТ В СОФИЯ, СЛЕД КАТО ТРЯБВА ДА ОХРАНЯВАТ ГРАНИЦАТА НИ С ТУРЦИЯ.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TRAMVAI NIKOGA NE UDRYA CHEREN CHIP. SNAEKAKVO MOJHE DA MU SE SLUCHI
19
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаммммм, като във виц за оня полицейски протокол, в който пише " после гражданинът му нанася неколкократни тежки удри с главата по ръцете, като така нанася средна телесна повреда на пострадалия в областта на юмруците"...
18
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от информацията в други сайтове пише, че трамвая е отнел предимство на джипа при неработещ светофар. джипа е на някакви полски полицаи със съответното обосначение. Трамвая освен направо няма накъде другаде да кара, а джипа явно е завивал и е ударил трамвая в средата. Та от цялата ситуация не разбрах поради какви причини джипа е бил с предимство и как трамвая е успял да му го отнеме. Колегиалност между полицаи от различни страни може би.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nastupili prasnik tramvaite pravyat problem! UDRYAT REISOVE, UDRYAT SE I EDIN DRUG, UDRYAT I DJHIPOVE. V PRASNIK PUSKAT RESERVITE , NESHTO IMA?
16
3
 
24
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
По БТВ в новините се вижда че удареният е трамвая! Джипът го е ударил отстрани. Джипът е на Фронтекс. Подробностите да ги каже който трябва. Само че в статията пише че трамваят е ударил джипа . Малко невъзможно ми се вижда СТРАНИЧНО трамвай да удари джип?!?!?!
15
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Веднага се вижда че ватмана е виновен, нарочно е ударил хората. Сега като го уволнят и ония хора да си заведат дела да им плаща докато е жив!
14
2
 
36
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Релсовите не са ли с предимство на пътя? Какво толкова имат да разследват? Сигурно трамваят е трябвало да отбие вдясно. ...
13
2
 
32
 
! Отговори
Новини да има преди 7 години
Джипа се е забил в трамвая, това е очевидно ако покажете снимките. В България няма мислещи медии. Всеки преписва от другия ....
12
1
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
P.S. Джипът Е с азиатски производител. Техн. грешка
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поляците от Фронтекс са дошли да пазят границата. Чий го дирят на трамвайната линия?
10
6
 
6
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Айде сега да пренебрегнем всички коментари за бедните, богатите, мутрите и мутресите, с които се е избълвала малко злобичка по-долу, защото джипът не е с азиатски производител и е със сини лампи - очевидно е бил каран от някой беееееееден страдалец, държавен служител, което може би го оневинява.