Къде в София спират водата на 9 септември?

Причината са строително-ремонтните дейности
Обновена: 8 сеп 2016 11:14 | 8 сеп 2016 11:04, Елка Василева
0
Къде в София спират водата на 9 септември?
Снимка: "Софийска вода"

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Асен“, Център - Триадица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Уилям Гладстон’’ от ул. „Цар Самуил’’ до бул. „Витоша’’.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Уилям Гладстон“ и ул. „Княз Борис I“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с инвестиционен проект за изграждане на главен канализационен клон на бул. „Лазар Михайлов“, кв. „Бенковски“  се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Лазар Михайлов" от ул. „Единство“ до ул. „Геле Китов“
ул. „Глас народен“ от бул. „Лазар Михайлов" до ул. „Единство“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: бул. „Лазар Михайлов“ и ул. „Глас народен“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с изпълнение строително-монтажни работи на ул. „Атанас Узунов“, кв. „Редута“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Венера"
ул. „Христо Максимов" от ул. „Атанас Узунов" до ул. „Манастирска"
стадион "Академик"
зала "Фестивална”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Венера“ и ул. „Христо Максимов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 260, бл. 263, бл. 264, бл. 265, бл. 272, бл. 273 и бл. 274.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 272.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с изместване на уличен водопровод в кв. „Обеля“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Обеля“ - ул. 28
с. Волуяк - Отоплителна централа
жк. „Люлин“ - складова база „Горение“, плодохранилище.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Обеля“ на кръстовището на ул. 28 и ул. „Обелско шосе“.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 517 в кв. „Христо Ботев“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
кв. „Христо Ботев“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. 511 и ул. 514.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бряст“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
ул. „Христо Смирненски“ от ул. „Вишнева“ до ул. „Кръстю Сарафов“
ул. „Кръстю Сарафов“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Арх. Йордан Миланов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Христо Смирненски“ и ул. „Бряст“.

На 9 септември 2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царибродска“ Център - Възраждане се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
ул. „Царибродска“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, ул. „Димитър Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Царибродска“ и бул. „Александър Стамболийски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари