Къде в София спират водата на 26 септември?

Причината са строително-ремонтните дейности
26 сеп 2016 08:18, Елка Василева
0
Къде в София спират водата на 26 септември?
Снимка: "Софийска вода"

На 26 септември 2016 г. (понеделник) във връзка с подмяна на  сградно водопроводно отклонение на ул. „Рибарица“ с. Горни Богров,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Горни Богров.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 26 септември  2016 г. (понеделник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Ивайло“,  Център,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“
по ул. „Цар Самуил“ от ул. „Уилям Гладстон“ до ул. „Солунска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло“  ъгъла с ул. „Самуил“.

На 26 септември  2016 г. (понеделник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Крум Попов“,  жк. „Лозенец“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Крум Попов“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Криволак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Попов“  ъгъла с ул. „Цанко Церковски“.

На 26 септември  2016 г. (понеделник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Орлица“,  жк. „Красна поляна 3“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 31Б вх. А и вх. Б(висока зона).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Орлица“  срещу бл. 31Б.

На 26 септември  2016 г. (понеделник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Тинтява“,  жк. „Изток“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Тинтява“ от ул. „Тодор Стоянов“ до ул. „Еужен Поатие“
ул. „д-р Любен Русев“ №22-24.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Николай Павлович Чехов“  №58.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари