Тъжно! Старият 10-годишен Майбах на Банева също изгорял

Това се случило 2 часа, след като му изтекла застраховката
21 ное 2016 19:56,
109
Тъжно! Старият 10-годишен Майбах на Банева също изгорял
Снимка: архив, Bulphoto

Майбахът на Евгения Банева е сред изгорелите в пожара у склада на мъжа й Николай автомобили. Пожарът лумнал 2 часа, след като изтекла застраховката на скъпото возило.

Луксозната кола стана известна преди две години с репликата на Банева "майбахът ни е от 10 години, ние също обедняхме много".

Още по темата

Сред опожарените автомобили има и Порше и Ягуар, както и 2 буса на фирми на Николай Банев. Те са изгорели до основи.

Днес Банев заяви, че знае кой стои зад палежите, но над извършителите има чадър. По думите му днешният случай е свързан с кандидатурата му за президент на изборите тази година. Банев бе кандидат за президент на последните избори, заедно със Сали Ибрям, като за тях гласуваха 4196 човека или 0,11% от гласовете, събраха малко под 5000 гласа.

Това е втора огнена вендета срещу Банев в последните месеци. През август неизвестни запалиха дома на бизнесмена в столичния квартал Бояна.

Там изгоря имущество и произведение на изкуството за повече от 1 млн лева.

По-рано през годината пък известен ММА боец бе арестуван, че е хвърлял пиратки в офиса на Банев
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: МайбахпожарБаневи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Вендета преди 7 години
Има възмездия , дано подпалвача започне и другите такива като него, защото много добре знаем как е натрупал парите си, не забравяйте , че този мошеник е един от първите кредитни милионер, АПРОПО, хора които теглиха пари и не върнаха нищи , а парите на хората изгоряха по банките за такива като него, Лев да не им остане на тези лешояди.............но жалкото е че ще му подарят някакъв бизнес , за да трупа пак пачки за Майбахченце
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аууу, направо ще се разплача! На мутресата и изгоряла любимата кола! Каква трагедия, каква драма! Направо да си прережеш вените от мъка! :))
65
0
 
5
 
! Отговори
няма такава държава преди 7 години
Защо трябва да чакаме някой да ги запали, ча да се радваме? Не е ли по-добре прокуратурата и съда да си свършат работата и тогава да се радваме.
64
0
 
0
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
***!
63
1
 
5
 
! Отговори
Баневи преди 7 години
С новият Майбах само трябва да превключа следващата скорост и да ви издухам.
62
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nr gi posnavam no kriminalnosta v bg e hiljama anitonedin nama v satvora mutra pristapnik sadchtoto mutrite bogataschi pravst darenie i pidkupvat kade e zazarov kade e onaja ba4varova i tja sabogata saschto e tolkova bleda i strahliva ot ostavkata na vojda a boiko vie islojihte boiko gerberi milioneri skriti bkp 4lenove
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кофти тайминг. Застрахователна измама също е добър мотив. Някак си цялата работа да е заради участието му за президент е нереална.
60
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ооооооох,ммного ми е тъжно за баневи !
59
0
 
3
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Този явно е откачен
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ne plachi niki tvoite sa pak na vlast
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина "много тъжно", направо да ги ужалиш хората.... "цял живот се бъхтят" и нямат пари за нов Майбах, ами да вземат и стария да им запалят. Просто трагедия!
56
1
 
25
 
! Отговори
Бай Кольо преди 7 години
Господин Банев,сърдете се на себе си,защото този ред и начин на живот в България го въведохте точно вие и хора като вас - комунистите и комсомолците от живково време.
55
16
 
0
 
! Отговори
Viktor Make :) преди 7 години
Mnogo zloben narod be eii. Az pyk im pojelqvam byrzo da se vystanovqvat I da nqma novi napadeniq, vsepak sme hora.
54
0
 
26
 
! Отговори
Швед преди 7 години
Следващия път да са в колата....и двамата с жена си.
53
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От както Герб управлява само "мръсните" пари реват и ***. Явно имаме напредък.То да се разчувства човек....от фалшиви сълзи
52
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаели са че застраховката е изтекла !Това са застрахователите или поне са дали информация кога изтича .Иначе нямаше да ги запалят мога да са хвана на БАС че е Борисов .
51
32
 
8
 
! Отговори
Има 5000 УМНИ ! преди 7 години
Не е въпроса как са направили парите си !А как хората със пари биват палени и тук ви казвам .Омразата и зависта в тази *** е на предела и Борисов и ГРЕБ са виновни .Поне има 5000 човека дето са кефят на Баневи и вероятно на наивноста на всевкупнатамаса от *** наречена народ или тълпа селендури .
50
2
 
40
 
! Отговори
Един преди 7 години
Хайде прочетете в Уикипедия кой е тоз мошенник, и тогава коментирайте.Как се е сдобил с пари и колко народ е прецакал.Явно много болни мозъци има за съжаление.
49
41
 
3
 
! Отговори
Банев е номер 1 преди 7 години
*** и държавата !Всеки който е против Борисов го преследват ,палят и грабят .Много ги нападат самолетите им откраднаха,къщата,хотела,колите е покажете севече де !Да ва видя коя групировка на Борисов сте ?Банев е умен и според мен правилният подход е да напуснат държавата на Борисов .Тука няма ред законност и всичко е корумпирано .Много ви харесвам и двамата пазете се и напуснете тази *** с прасета и *** .
48
2
 
46
 
! Отговори
Тъжно наистина преди 7 години
Тъжно е да имаш толкова кинти и все пак да си ужасяващо грозен.Отнася се и за двамата.