Фандъкова: Няма проблеми в бежанските центрове в София

Кметът иска санкции за мигрантите, нарушили правилата
25 ное 2016 20:04, Анисия Иванова
31
Фандъкова: Няма проблеми в бежанските центрове в София
Архив: Булфото

Нямам информация за проблеми в бежанските центрове в София. В постоянна кооридинация съм със СДВР и Държавната агенция за бежанците, каза кметът на София Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос за ситуацията в бежанските центрове в София.

Още по темата

Патрули и полицейско присъствие има и в трите центъра на територията на Столичната община - във "Военна рампа", "Враждебна" и "Овча купел". Полицейско присъствие има и в централната градска част, където се събират повече бежанци.

Столичният кмет каза още, че всички мигранти, които нарушават правилата, трябва да бъдат санкционирани. Кметът припомни, че с нейно настояване и с решение на Агенцията за бежанците, непридружените мъже, предимно афганистанци, бяха изтеглени от центъра в "Овча купел" и настанени в този във "Военна рампа".

Основно там са бежанците от афганистански произход, каза кметът. В центъра в "Овча купел" има само непридружени деца и семейства, предимно бежанци от Сирия, каза кметът Фандъкова, цитирана от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 7 години
Тя и Меркел нямаше проблеми......
24
0
 
5
 
! Отговори
Полиционер преди 7 години
Граждани,полицията не спи-напротив,по цял ден пишеме статути на всеки мехмет който спипаме! Важното е да демонстрираме, че са регистрирани за да могат свободно да се разхождат по улиците и да преследват ученичките по спирките.Не бихме искали да им нарушиме комфорта на тези бедни онеправдани крастави смръдльовцци.
23
0
 
6
 
! Отговори
Фандъкова лъже преди 7 години
Проблеми има и то много, затова протестират хората от овча купел и лъвов мост.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ооооо,ако питате Фъндъкова,за неч няма никакви проблеми.Нищо че центъра на София вече се нарича малкият Багдат и жена не може да замръкне в тази част,нищо че женския пазар е окупиран от мръсни,лошо гледащи млади мъже,които се щурат насам-натам и никой не знае кой от къде е и какъв е.Кметицата е сложила розовите очила и говори само това,което и е наредил Началника.Само че забравя,че София не е Самоков и софиянци не пасат трева.
21
0
 
8
 
! Отговори
Георги Шопов преди 7 години
Самоковската Доли явно не е ходила по Мария Луиза !!!
20
0
 
8
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Как ще има !!! Та те са по цял ден пред джамията и на ,, Лъвов мост,,...
19
0
 
14
 
! Отговори
Хех преди 7 години
Ето заради това на следващите избори ще бъда ПРИНУДЕН отново да гласувам НЕ за "някого" а "ПРОТИВ" някого! Така нагло да лъже! Това е плюeнe в лицето на собствените ви избиратели уважаеми управляващи! И лично аз няма да го забравя, както не съм забравил и Ф. Димитров, И. Костов, Божков, Станишев, Величеството, и всички останали бандити и алчни престъпници които опропастихте Родината ми! Защо тези престъпници нарушили ГРАНИЦАТА НА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА спокойно си пиkaят под балкона ми??? Цацаров???
18
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даскалуцата задължително трябва да бъде съдена!! Толкова открадна под погледа на Рапона и при оставката се видя колко е уплашена. А защо е уплашена знаем всички. Крадене и разсипване на града. Презастрояването, напълването с крастави араби, страха на българите да се прибират по тъмно от работа, "усвояването" на парите от бюджета за крада. Да каже от къде взе парите за апартамента който купи, над 200 000 евро, а парите за двата блока където построи в Малинова долина! Как мило Данче забогатя така?
17
0
 
15
 
! Отговори
кво стаа преди 7 години
"Нямам информация, не съм чула, не съм видяла, не зная." Стандартните лакардии на Картофка. Ето ви още: "Ще назнача проверка и виновните ще бъдат строго санкционирани." Ами да отиде без мерцедеса, по тъмно на "Лъвов мост" и сама да провери, "инспектира", нали много обича да инспектира, да разходи някой от новите костюми и да сподели как се чуства.
16
0
 
23
 
! Отговори
аз,гражданинът преди 7 години
Но има проблем с трафика,повсеместните задръствания от лошо планираните ремонти и строителство,липсата на паркинги,застрояването на зелени площи,неспазването на строителните норми за отстояние на сградите и етажност,липсата на детски градини.Да продължавам ли ?
15
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как са нещата във беженски центъра на Лъвов мост?
14
0
 
34
 
! Отговори
Сф преди 7 години
Вярвам, че в самите центрове няма проблеми, защото "бежанците" се изявяват из града, главно в района между Халите и Лъвов мост.
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно, значи има проблеми.
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До RUSSIA the bestАма защо да прави тоалетна на "Лъвов мост"! Да ги кани да посещават апартаментите и когато почустват позив към естествена нужда. И също, да направи лагер в кв. "Иван Вазов",ще им е по-комфортно от "Военна рампа". Хем ще са между богати хора, елегантни и наперени жени, хем така ще се интегрират и ще изпълнят мъдрите родолюбиви призиви на Сталинка - да подпомогнат демографския растеж и да подобрят генетичния фонд на България. Щото сме забравили да въртим кривака!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що пък повечето от емигрантите си приличат и кюрдите от свестните хора значи не е било приятно а да разрушават родината да насилстват тормозят и т.н на никой не му е приятно
10
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая в София ли живее?Пълно е с уриниращи и *щи бежанци.Изобщо София много западна откакто почнаха да идват бежанци.Прилича на арабско гето.Какво от това ,че бежанците си изхвърлят отпадъците в новите турски манове и мерцедеси?Или пикаят на прясно асфалтирана улица със смарт светофари с копче?Аз не съм ентусиазиран от нищо което се случва в този град какво като копаят метро,застрояват градинки и уреждат животът на некви афро-араби?Добре,че поне в "Младост " се усетиха и разкараха оная вещица.
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До никНе обръщай внимание на тези лъжци. 25 години ни лъжат, ограбват, манипулират, направиха ни най-бедни, най-болни, най-необразовани... Но както казват - всяко зло за добро. На 26-та година като пуснаха да нахлуят разни орди, без лъжливите управленски мошеници изобщо да ги е грижа, какво ще става с нас, ни се отвориха, ама много широко, кьоравите от политическо слагачество, очи. Щото *** е така - слага се, търпи, търпи, па като тръгне - спиране няма. Така че ...
8
0
 
30
 
! Отговори
Афганистанци GO HOME преди 7 години
"Основно там са бежанците от афганистански произход, каза кметът".Не кметът, а кметицата -отнася се до Анисия Иванова.Незабавно връщане на всички афганистанци в родината им !
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аферим госдпожо кмет. Натресохте афганистанците на "Военна рампа"!!! Квартал "Недежда" не е населена от българи, там може да набутате дивашката пасмина. И без поредното "интелигентно попълнение"в трамвай 12след 14.30-15.0 ч. не е желателно местното население, особено младите момичета, да пътуваш. Поне по 10-15 "нещастни бежанци" с най-скъпи джиесеми и облекло се придвижват към Лъвов мост. А там вече изобщо не е България. Грозна компрадорска история.
6
0
 
41
 
! Отговори
ник преди 7 години
Щом няма проблеми с бежанците, какво стана в Харманли? Да се разходят политици в София надолу от джамията, в Овча Купел, и на други места с концентрация на бежанци. Без костюми. Без джипове и НСО. Да видим тогава, има ли проблем с "бежанците".