Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!

Жената била пияна, а шофьорът искал да си изчисти колата
16 дек 2016 09:07,
163
Таксиджия изхвърли жена в безсъзнание, бил му съсипан денят!
Снимка: архив, Булфото

Таксиметров шофьор изостави жена в безсъзнание на пътя. Той я извадил от колата и я оставил на тротоара без дори да повика медицинска помощ.

Инцидентът се разиграва в ранните часове на вчерашния ден на централната столична улица "Раковски". Там таксиметровата кола спира и пуска аварийни светлини.

По това време на мястото са и две момчета, които снимат случващото се. "От задната седалка изпадна жена. Започна едно дърпане, не мога да се сетя дали човекът се опитваше да я прибере или да я измъкне. Измъкна я в крайна сметка", разказват те пред БНТ.

След като таксиметровата кола оставя жената, изчаква малко и потегля. Тя остава да седи в несвяст в близост до пътното платно. Тогава момчетата се обаждат на телефон 112, за да повикат помощ.

От превозваческата компания обясняват, че жената е била в нетрезво състояние, а шофьорът на смяна е искал да измие колата си след нея.

"Той и колегата му я изнасят и я оставят встрани. Не са я оставили на платното", казва Красимир Делев, гл. инспектор в таксиметрова фирма.

От фирмата признават, че е било възможно да я блъсне кола, но не възнамеряват да наказват шофьора, защото... "му е съсипан денят".

Компанията също така признава, че жената е могла да бъде сгазана, но не смятат, че някой трябва да носи отговорност, че се е докарала до такова състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
23
 
! Отговори
Нормално преди 7 години
Късмет, че не ги е обрал. Да знаете, че това е новата мода...
17
8
 
54
 
! Отговори
бобо преди 7 години
Нещастника защо я качил като е била мъртво пияна???? Мислил си сега ще изкарам едни бързи 50-100 лева......И на всеки може да се случи.....Аз съм пил 50 грама ракия в заведение и станах на ***.....Няма такова менте!!! Това правили ме пияница или не заслужаващ да ме приберат или да ми викнат линейка??
16
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало е изобщо да не я качва, като я е видял в какво състояние е. Сега човека излиза виновен, че се е опитал да извърши услуга да закара пиян *** закъдето е тръгнал...
15
4
 
31
 
! Отговори
ivan преди 7 години
Не е извинение, нито оправдание! Кажете името на фирмата. Ние го знаем-но го обявете публично. Съобщете и името на шофьора.
14
9
 
24
 
! Отговори
Бе преди 7 години
тук постоянно някакви същества ги е срам,че са българи!Все едно в останалия свят няма изродщини и цари пълна идилия.Пък като толкова ви е срам да сте българи (и да отидете другаде пак ще си останете българи) и имате, такова чувство за чест,знаете какво са правили самураите...Действайте!
13
10
 
19
 
! Отговори
иван преди 7 години
коя е жената, дайте имена и нейната гледна точка. и дали не са я изнасилили бакшишите пяна лесна и после за да не знае кой я изхвърлят. какво е станало, как се казва хванат ли е бакшиша. на колко години е била жената? дайте повече детайли, по съкратено както е сега но с повече детайли конкретни?
12
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИванИ смяташ, че някой от Uber би я изтърпял да му оповръща колата ли?
11
9
 
17
 
! Отговори
Към фирмата преди 7 години
Като си дадеш гърба под наем ще го товарят колкото искат!!!
10
35
 
24
 
! Отговори
Nezabravka преди 7 години
А защо да я закара в болница? Той даже изобщо не е трябвало да я качва в таксито.Много хубаво е направил даже. Тя да мисли дали ще пие пак.
9
16
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да е станало в колата, дори да я е изцапала, простия бакшиш е мислел само за себе си. Добре стави я до някоя болница като я виждаш или се обади да дойдат да я приберат, но това е направо безумно. А за отговора на компанията да не говорим - тя това тя онова, хора вие ненормални ли сте- това са рисковете на тази професия - вечерта се возят пияни или това е единствения? Ако беше в нормалн държава щяха да отнемат лиценза и веднага.
8
30
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненавиждам бакшишите, но никой не е длъжен да търпи пияници, които да им драйфат в колите!Той ли и е наливал в устата, да не е линейка да я кара в болница?
7
5
 
37
 
! Отговори
de4о преди 7 години
хайде споделете имато на таксиметровата компания.
6
41
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Taя му е повърнала в колата сигурно и му е преебала цялата смяна, всеки би я изхвърлил.
5
31
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли ме е срам, че съм българин...
4
14
 
33
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Само Uber!!!
3
7
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам, кой както иска да го третира. По-добре да я беше закарал в болница и след това да си измие колата. Чак толкова не е на загуба.
2
11
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете коя е фирмата за да не я ползваме никога повече.
1
11
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажете таксиметровата компания за да не я ползвам.