Като на филм: Служителите на инкасото – съучастници в обира?

Шофьорът на автомобила бил от няколко месеца на работа във фирмата
29 яну 2017 12:32,
32
Като на филм: Служителите на инкасото – съучастници в обира?
Снимка: Булфото, архив

Служителите на обрания инкасо автомобил може да са съучастници в престъплението. Това е една от версиите, по които работят разследващите, предава Нова тв

Засега няма задържани и обвинение по случая. Иззети са записите от камерите в района и в момента се преглеждат.

Още по темата
Междувременно стана ясно, че шофьорът на инкасо автомобила е бил на работа във фирмата от няколко месеца. Преди да започне работа е минал успешно детектор на лъжата за лоялност.

Инкасо автомобилът спрял в локалното платно на бул. "Цариградско шосе". Инкасаторът слязъл и се запътил към мола, за да прибере дневния оборот от магазин. Шофьорът останал сам зад волана.

Изведнъж на задните седалки се появили маскираните бандити. Единият извадил пистолет, за който не се знае дали е газов, или боен. Заплашил шофьора и му казал да потегля към кв. "Полигона".

Шофьорът не е бит, както действат при повечето грабежи, обясниха още полицаи. По време на разследването те установили груби грешки при охраната на инкасо автомобила.

Това е един от най-големите грабежи през последните години в София. През февруари м.г. въоръжени с автомати откриха стрелба и отмъкнаха 400 000 лв. от инкасо автомобил в подземния паркинг на същия мол на бул. "Цариградско шосе".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
Добре, единия оставил вратата отворена и тръгнал към мола - грешка. Ми другия дето е в колата, в случая шофьора, той защо не се е присегнал и да дръпне вратата ами си седи все едно е такси и чака? Естествено че и двамата са съучастници.
23
0
 
2
 
! Отговори
Извънземен преди 7 години
До Бай РашоПрав си. В Испания също трябва да плащаш процент на банката, затова че ти пази парите. Но поне знаеш че парите са ти на сигурно място и си спокоен. А тук в тази дупка, банката дава висока лихва ако имаш пари на влог, събира парите на баламурниците и после изведнъж - баааам, банката фалирала и парите ги няма и баламурниците мрънкат после. Предпочитам да платя на банката, но да знам че парите ми са там а не да чакам банката да ми плаща и след година всичките ми пари да изчезнат.
22
0
 
6
 
! Отговори
Еврика! преди 7 години
От там трябваше да започнат с бързи насрещни проверки, детектор и помощ от криминални психолози! Прилича не на филм, а на цирк цялата тази работа!
21
1
 
8
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
След 1990 година всички си живеем / който още е жив и е тука/ като в американски филм. То точно това било демокрацията! Ама ние ,дето скачахме по площадите, от къде да знаем ??
20
1
 
2
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
След 1990 година всички си живеем / който още е жив и е тука/ като в американски филм. То точно това било демокрацията! Ама ние ,дето скачахме по площадите, от къде да знаем ??
19
7
 
4
 
! Отговори
Бай Рашо преди 7 години
До Анонимен 18Брато, не ми я хвали и тази Германия, защото ако иу нас дойдат "*" и банкови закони - свят ще ни се завие ?Защото мой познат който живее там и е решил да си държи парите навлог в Дойче банк за съхранението на 70 000 евро са му поискали таксаот около 1000 евро на година само за това че ще му ги пазят . . .
18
2
 
7
 
! Отговори
Ха ха преди 7 години
До АнонименЩото вие в Софето сте все от клуба на милиардерите . ....
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има държави където 90 % от разплащанията са с карти. Бай *** тегли пари от банкомат и влиза в МОЛ-а. Така е и със сметки и всичко. Но за това са виновни и банките, такса внасяне, теглене, разплащане с разплащателно сметка. В Германия срещу 6 Е плащаш всичко чрез сметката и превод към ЕС - 0 Е. Но в БГ над 100 Е в повечето банки, такса входящ превод.
16
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идват от провинцията гладни въш/ки и се случва ТОВА!
15
1
 
31
 
! Отговори
борис преди 7 години
няма друга опция - шофьорът или е слабоумен или съучастник.изключено е никой да не му е обяснил, че в бронираната инкасова кола се стои при заключени врати.
14
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Като на филм: Служителите на инкасото съучастници в обира?"Защо като на филм?Политиците и държавните служители- премиери,министри,областни управители и кметове обират държавата,банкерите-банките,"бизнесмените"-служителите си,съдии,прокурори, полицаи и търговците-народа... Няма филми,няма пиески,няма никакво изкуство-всичко е политическа реалност!Защото същността,девизът на т.н. "демокрация" е формулиран най-добре от Елцин: "Всеки да "обира" това,което и колкото може!"Някой да не е съгласен?
13
5
 
22
 
! Отговори
жеко преди 7 години
тъпите алъчни бизнесмени не разбраха че заплатата не е само за робска работа а и е данък лоялност, алъчен ..з кръв ..ре
12
1
 
29
 
! Отговори
Язееее преди 7 години
Ужас ! тези пари няма да им стигнат и за самолетен билет много молко са отмъкнали... Виж онзи пич преди няколко години думна 1 500 000лв и го осъдиха на 7-8 години затвор голяма рабата че ще лежи в затвора богат няколко години !!!
11
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вие какво искате - за 800 лв. да провери дали е газов пистолетът ли? Или да го осакатят нещо и да лежи с месеци по болници? Директно им отварям колата и да си вземат колкото искат. Дреме ми!
10
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко събира пари за избори, като истински Робин Худ ще ги раздели с тея на социални помощи, за да може мъдро да ви управлява.
9
6
 
18
 
! Отговори
Бай Миле преди 7 години
КАТО ГИ КАЧАТ НА ДЕДЕКТОРА ЩЕ СИ ИЗПЕЯТ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО....МНОГО ВЕРОЯТНО ДА СА И СИЕ С ОБИРДЖИИТЕ. ..
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква голяма "изненада" в обир за толкова много пари да са намесени вътрешни хора. Трябва да стана детектив, явно мебива повече от органите на реда.
7
8
 
39
 
! Отговори
66 преди 7 години
Да си харчат парите със здраве
6
3
 
66
 
! Отговори
СОТ преди 7 години
90% от охранителните фирми се държът от бивши милиционери и полицай,който пребират големите пари а обикновените служители получават мизерни заплати.
5
3
 
28
 
! Отговори
без цензура преди 7 години
български сайтове за новини=пародия,комедия,новините в Хочината равносилно на театър пародия,разкази под шипковия храст!!!преди през комунизма беше информационно затъмнение сега е дезинформация!!!!хора като четете нещо поднесено ви от *** знайте че сега има интернет може да се информирате от чужди сайтове за новини...просто е!!!! а тук в Хочината в българсите сайтове коментарите са предимно от *** и от много компетенти *** а за информацията....ноу комент пъна пародия и цензура!!!!!!!