Хиляди в София на студено заради авария, други пък – без ток

ЧЕЗ и Топлофикация работят по съответните аварии
5 фев 2017 10:35,
53
Хиляди в София на студено заради авария, други пък – без ток
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Поради авария на главен топлопровод е спряно топлоподаването към ж.к. "Младост" - 1, 1А, 2, 3 и 4, кв. "Студентски град", кв. "Дървеница" и кв. "Слатина".

Това съобщиха от пресцентъра на "Топлофикация София" ЕАД. Възможни са временни колебания на топлоподаването към източните квартали на столицата, предупреждават от дружеството.
Незабавно е създадена организация и екипите ще работят до отстраняване на пробива и възстановяване на топлоподаването.

В кв. "Горна баня", района на Враня, ж.к. "Лозенец", кв. "Витоша", кв. "Киноцентър" и вилните зони "Симеоново-Драгалевци" и "Киноцентър" пък останаха без ток.

Това показва справка на сайта на ЧЕЗ за непланираните прекъсвания в София.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинНа пролет или най сигурно лятото , защото тогава няма да е нужно..но тогава има вероятност Дан изчезне топлата вода заради профилактика..
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо г-жа Теменужка П. не отговори защо в София от 1-2 седмици се изключва тока в определени райони за час-два? Това си е жив режм на тока. И защо след като обявиха аварията сле няколко часа съобщиха, че не е локализирана аварията.
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пиковият час настъпи и започна играта на тука има тука нема. 30 години съм работил в пъдръжката на ел. съоръженията и мога да ви кажа че всички са материално и морално остаряли. Планираше се по времето на ТАТО всички съоръжения да се подменят но така и не стана защото го свалихте от власт. В момента консумацията на ел.енергия е свръх силите на системата. През преходният период който вече трае 27 години нито едно съоръжение като трафопостове и подстанции не е нито ремонтирано нито обновено!
24
0
 
32
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
А кога ще имаме парно и топла вода някой ще каже ли?Утре? Вдругиден? По-другиден? Напролет?
23
0
 
8
 
! Отговори
Станислав преди 7 години
До анонименКакви средни заплати за Европа бе,я си свери часовника!
22
3
 
9
 
! Отговори
Южни квартали преди 7 години
В кв. Левски нямаше ток за около 2 часа и половина. Приятели от Люлин споделят че при тях от няколко дни е като дискотека! Дали в Брюксел не е същото! Но сега БСП ще е на власт и всичко ще цъфне и върже! Това дето Боко съсипа те ще оправят като с магическа пръчка! Така обещават! А младите не са в България....... И дали ще се върнат!!!
21
0
 
32
 
! Отговори
Георги преди 7 години
"Възможни са временни колебания на топлоподаването"Предлагам да има съответните колебания в париподаването. Със съответните лихви и неустойки. Едва ли ще се случи, но не пречи да си помечтаем.
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Младост няма от снощи нито парно, нито топла вода. А Топлофикация не може да локализира аварията. Това не е сериозно.. Хиляди абонати стоим на студа и чакаме неясно какво. Успокоението е че се работи по проблема и дружеството искрено ни се извинява.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И в Дружба 1 няма топло:(
18
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И сега кой е виновен? Бойко вече не е на власт. Кого ще вините?
17
0
 
30
 
! Отговори
Оооо.., преди 7 години
Ама,няма проблем,бе.Заедно с бомбастичните сметки ще ни прибавят и разходите по ремонтите.Нашенецът е свикнал и не реагира,пък и кВо му плащаш?Докато не свършат ба лъ ците,няма да свършат и тари ка тите.
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМИ СКАЧАЙТЕ ДА СЕ СТОПЛИТЕ !!! АМА БЕЗ ПАРИ И ТОВА НЕ ПРАВИТЕ !!!
15
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко му е на този мързелив, заспал и профажен народ. Не народ, а ***, която я мързи не само да излезе на един искрен сонтанен протест, но я мързи и да мисли. Щом 10 г. се позволява една проста тиква да ни управлява... мръзни народе...
14
1
 
12
 
! Отговори
Младост 3 преди 7 години
Бици Баро ни наказва, щото много строим незаконно. Виновати!
13
20
 
26
 
! Отговори
Селянин преди 7 години
Мислите ли, че някой, който живее извън потъналото в смог голямо село го боли фара, че нямали ток или парно или квот беше там?!
12
5
 
43
 
! Отговори
-100 преди 7 години
ГЕРБ съсипа всичко, окраде де що можа, тегли чертата и като резултат записа една голяма кръгла НУЛА. Сега моли матряла да му даде поредната възможност, за да се постарае да слезе под нулата - в ирационалното.
11
7
 
29
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
Ами Нинова вече го оправи - температурата навън в момента е 11 градуса и грее слънце.До преди няколко дни при Боко Тиквата помним какво беше - минус 20 градуса и половин България парализирана и скована от лед и непочистени улици.Помним, помним, като слонове.
10
17
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Що да излизат софиянци, на тях им е добре! Заплатите са им средни за Европа, метро, инфраструктура, театри, кина, училища и университети!
9
5
 
13
 
! Отговори
ДКЕВР преди 7 години
Ще трябват сериозни инвестиции защо дигаме цената само на водата, а не на топлото и тока.
8
14
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Е, тия от ГЕРБ са *** и времето развалиха! Сега Нинова като дойде, само слънце и гюбеци!