Авария и в Люлин, още софиянци на студено

Повредата е засегнала 3-ти, 4-ти, 5-ти и 6-ти микрорайон
8 фев 2017 10:45,
47
Авария и в Люлин, още софиянци на студено
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Спряно е топлоподаването r в ж.к. Люлин, съобщиха от "Топлофикация". Авария на топлопровод е засегнала 3-ти, 4-ти, 5-ти и 6-ти микрорайон.

От дружеството уверяват, че незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи до възстановяване на топлоснабдяването.

Още по темата

Тази сутрин инж. Боян Паунов от "Топлофикация" заяви, че в момента било възстановено топлоподаването във всички квартали на София. Тъй като все още се работело по отстраняване на проблема, било вероятно да има "колебания" в "Младост", "Дървеница", "Мусагеница" и "Студентски град".

По-рано от дружеството съобщиха, че поради авария на топлопровод е спряно топлоподаването в кв. "Студентски град" към 67 абонатни станции в района на: бул. "8-ми декември", ул. "Акад. Ст. Младенов", ул. "Атанас Манчев", ул. "Акад. Борис Стефанов", ул. "Джон Ленън", ул. "Йордан Йосифов", ул. "Христо Данов", ул. "Харалампий Попйорданов", ул. "Ст. Младенов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
5
 
4
 
! Отговори
Антигерберист преди 7 години
До АнонименТи ,като толкова боготвориш твоя идол тиква , прати го при Фандъкова да поседи малко при нея и да оправи нещата , нали топлофикация е общинска фирма..... Във столичната община герберасите все още са мнозинство!!!!! А *** ги неневиждам......това да знаеш!!
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много интересно как изведнъж почнаха да се случват аварии една след друга и то в двата края на София? Не трябва жалби до ,,Топлофикация'' резултатът е ясен,трябва ВСИЧКИ хора от засегнатите квартали да се съберат и да протестират пред централата на ,,Топлофикация''
13
1
 
11
 
! Отговори
zz преди 7 години
един месец нормална зима и даже столицата си е б а майката. За останалата част на страната дори не коментирам. 21 век, държава от ЕС
12
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Антигерберист. Вчера енергийния министър поискал чрез писмо защо нямало парно. Това е министър от БСП . Ами да отиде на място и да види , какво като американски наблюдател се държи . Да ама от БСП са велики те мислят за хората на приказки , а Борисов като има някъде проблем по цели нощи стои там и нещата се получават .
11
6
 
15
 
! Отговори
Антигерберист преди 7 години
Не забравяйте , че структурите на герберасите още дърпат конците !!!! Топлофикация е общинска фирма , да не е на баба ми....... Що си мислят хората ,че като има служебно правителство и с герберасите е свършено.....нищо подобно , това е наказателна акция срещу хората ,че не ги искат повече. Внушението е следното : Не искате ГЕРБ - хак да ви е !! Пълни нещастници !!
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Малииии,Ако трябва и война ще има , но БКП-БСП никога повече на власт . Над 50 години управляваха и направиха пустиня от България . Само неграмотни и прости хора са доволни като откраднат днес 5 лв .
9
1
 
5
 
! Отговори
Леле,лелеее, преди 7 години
Горката ни държавица е като сладка дъвка .Разопаковат,хапват,дъвчат и като изсмучат сладкото я изплюват.Всеки ни дъвче както си иска.И нашенци и чужди.Накрая ще остане само изплютото кюспе....,което ще изхвърлят на бунището.
8
3
 
10
 
! Отговори
Малииии, преди 7 години
Започнаха ди вер сиите за триумфалното завръщане на "неотразимия".Те така трябва да се прави.Приготвихте ли вече бялото "осле"?
7
1
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 7 години
Така е, Батман е в отпуск. Иначе щеше да налупи идиoткaтa, да палне нивата и оправи нещата.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЙНедей да предполагаш, че не ти се отдава. :(
5
1
 
2
 
! Отговори
Й преди 7 години
До АнонименТова покана да бъдеш оплоден ли е, на батко софиянчето? Предполагам с меки китки!
4
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Люлин не живеят Софиянци, оправете си заглавието.
3
4
 
16
 
! Отговори
боклуци преди 7 години
Смех , смех , смех , ........ Баси подигравката с хората!!! Това си е жива гавра , за да види народа , колко е лошо без ГЕРБ !!! Без думи....... НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
2
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен За кмеицара разбрахме, но нищо не казваш за *** Идьотинова.
1
2
 
23
 
! Отговори
Etien преди 7 години
Аз пък очаквам към 16:30ч да гръмне и държавата. Да се приключва вече. Закривай!