Части от София без вода във вторник

Осигурени са водоноски за засегнатите
27 фев 2017 10:03, Мария Захариева
0
Части от София без вода във вторник
Снимка: Софийска вода

На 28 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Вършец" с. Войнеговци, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Спортист" от ул. "Стара планина" до ул. "Росица", по ул. "Росица" от ул. "Синчец" до ул. "Вършец", по ул. "Вършец" от ул. "Горска поляна" до ул. "Росица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Спортист" ъгъла с ул. "Стара планина" . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 28 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. "Отец Паисий" Център се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
бул. "Тодор Александров", бул. "Христо Ботев", ул. "Пиротска", ул. "Опълченска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Странджа" ъгъла с бул. "Тодор Александров".

На 28 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Люле Бургас"  кв. "Подуяне" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Люле Бургас" от ул. "Марица" до бул. "Мадрид", по ул. "Марица" от ул. "Черковна" до ул. "Васил Друмев", по бул. "Мадрид" от ул. "Черковна" до ул. "Алеко Константинов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Люле Бургас" №10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари