Вижте къде няма да има вода в София на 2 март

Причината - ремонти, осигурени са водоноски
0
Вижте къде няма да има вода в София на 2 март
Снимка: Софийска вода

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Атанас Кирчев“ жк. „Красна поляна“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Атанас Кирчев“ от ул. „Спас Вацов“ до бул. „Никола Мушанов“
бл. 40, бл. 41
по ул. „Спас Вацов“ от ул. „Добротич“ до ул. „Атанас Кирчев“, ул. „Сирма войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Кирчев“ до бл. 41 вх. Е.

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тимок“ Център се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Тимок“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Будапеща“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „тимок“ пред №23.

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Григорий Цамблак“ кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“, ул. „Витиня“, бул. „Ботевградско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стоян Попов“ №9.

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове и пресвързване на уличен водопровод на ул. „Ангел войвода“ жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 67 вх. А, Б, бл. 128А, бл. 69 вх. А, Б, В и магазин „Фантастико“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клисура“ ъгъла с ул. „Ангел войвода“.

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 303  жк. „Младост“ 3 се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 303, бл. 305, магазин „Кауфланд“ и новостроящ се обект до бл. 303

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на магазин „Кауфланд“.

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Д-р Г. М. Димитров“ жк. „Дианабад“ се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Д-р Г. М. Димитров“ от бул. „Драган Цанков“ до бул. „Цариградско шосе“
ул. „Лъчезар Станчев“, ул. 131, ул. „Д-р Любен Русев“, бул. „Цариградско шосе“ №30 – блок „Балкан“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Д- р Г. М. Димитров“ ъгъла с ул. 131.

На 2 март 2017 г. (четвъртък), във връзка с разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия“ кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Първа българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Константин Преславски“
ул. „Шлосер“, ул. „Павел Бобеков“, ул. „Проф. Иван Георгов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ ъгъла с ул. „Проф. Иван Георгов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: водаСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари