Части от София без вода във вторник

За засегнатите са осигурени водоноски
Обновена: 27 мар 2017 10:18 | 27 мар 2017 10:08, Мария Захариева
0
Части от София без вода във вторник
Снимка: Софийска вода

На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. "Искър" Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Искър", бул. "Васил Левски", бул. "Ген. Данаил Николаев", по ул. "Черномен" от ул. "Стара планина" до ул. "Искър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Искър" ъгъла с ул. "Христо Ковачев". 

На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Неофит Рилски" Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Неофит Рилски" от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев", по бул. "Витоша" от бул. "Патриарх Евтимий" до ул. "Петър Парчевич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Неофит Рилски"  ъгъла с бул. "Витоша".
 
На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. "Любимец" кв. "Требич", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Погледец", ул. "Спортист", ул. "Латин Борисов Колев", ул. "Доло", и бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Равнец"  ъгъла с ул. "Любимец". 

На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на пожарен  хидрант и спирателен кран на ул. "Народно хоро" кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Народно хоро" от ул. "Буземска" до ул. "Брезов рид".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Народно хоро"  ъгъла с ул. 676. 

На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарни хидранти на ул. "Мъдрен" и ул. "Шипченски проход" жк. "Христо Смирненски", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Слатинска", ул. "Камчия", ул. "Слатинска река", ул. "Гео Милев", по бул. "Шипченски проход" от ул. "Акад. Георги Бончев" до ул. "Христо Чернопеев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ген. Георги Тановски"  ъгъла с ул. "Мъдрен". 

На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Петко Ю. Тодоров"  жк. "Стрелбище", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

по бул. "Петко Ю. Тодоров" от ул. "Орехова гора" до ул. "Мидия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Мидия" до бл. 10. 
На 28 март 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на връзка между съществуващ уличен водопровод и новоизграден  на бул. "Цариградско шосе"  община "Младост", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Цариградско шосе" №90 и №96.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Цариградско шосе" №90. 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари