Вижте къде няма да има вода на 3 април в София

Ще се извършват ремонтни дейности
2 апр 2017 17:06, Василия Пейчева
3
Вижте къде няма да има вода на 3 април в София
Снимка: Софийска вода

На 3 април 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на водомерен възел  след резервоар „Колежа“ кв. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Климент Охридски“ от №34 до ул. „Георги Кьосеиванов“ и от №59В до №105; бул. „Климент Охридски“, ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „Станимир Станимиров“, ул. „Инж. Стоимен Сарафов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 2. 

На 3 април 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Слатинска“, ул. „Христо Халачев“, ул. „Ген. Георги Тановски“, ул. „Камчия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мъдрен“ ъгъла с ул. „Александър Момчев“. 
На 3 април 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владимир Георгиев“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Владимир Георгиев“, ул. „Просвета“, ул. „Беговица“, ул. „Татарски път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крива ливада“ ъгъла с ул. „Детска радост“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1, 2 - мечтания на провинциалния комплексар. Всеки ден до обяд мрази себе си, а следобед ненавижда целия свят.
2
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най тъпото място за живеене.
1
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ДА ИМ СЕ СПРЕ ВОДАТА 4--5 МЕСЕЦА КАКТО ПАРНОТО ДОРИ И ХЛЯБА ДА ИМ СЕ СПРЕ