Гола и самотна... руско-американски трилър насред София

Дениз била с българин в хотел, но той си тръгнал, изоставил я, а тя?
Обновена: 4 апр 2017 07:08 | 4 апр 2017 07:07,
58
Гола и самотна... руско-американски трилър насред София
До вечерта Дениз стояла пред хотела на "Алабин" с кърпа, увита на кръста. Снимка: "24 часа"

Неадекватна американка с руска фамилия стоя гола пред хотел в центъра на София, след като беше изоставена от мистериозен любовник в стаята си.

Лекари, полицаи и служители в американското посолство не успяха да решат проблема на Дениз Киров часове наред в понеделник следобед.

Накрая жената е прибрана от служители в администрацията на Областната управа в София, докато се намесят институциите.

Дениз пристигнала в хотела в петък вечерта. Придружавал я 50-годишен мъж с български имена. Регистрирали се, той платил за 3 нощувки и се настанили в една от стаите.

В понеделник по обед кавалерът напуснал хотела. На тръгване казал на персонала, че в стаята има жена и те да се оправят с нея.

Камериерките почукали на вратата и влезли при Дениз. Тя ги посрещнала агресивно и отказала да си ходи. Не позволила на никого да я пипа.

В стаята царял хаос. По леглото се търкаляли празни бутилки алкохол, както и дрехите ѝ, разказват от персонала пред "24 часа".

В ранния следобед жената сама излязла от хотела, но в странно облекло - блузка, дамска чанта на ръката, а около талията се наметнала само с хавлиена кърпа.

Боса и полугола, застанала пред хотела на оживената ул. "Алабин". От рецепцията все пак ѝ предложили да си събере багажа, но тя се развикала, че не иска дрехите, защото били отровни.

Минувачите се спирали при нея загрижени. Питали я какво ѝ се е случило. Предлагали помощ. Тя бръщолевила нещо на английски и ги отпращала.

След около час престой боса и по хавлия служители от Областната управа я прибрали във фоайето. Входът на администрацията на държавната институция е точно до хотела.

Предложили ѝ помощ. Тогава жената казала, че никъде няма да ходи и ще чака да я приберат от американското посолство. След това започнали обаждания по телефона до различни институции.

От посолството на САЩ отказали да я приберат. Имала психични проблеми. Преди време Дениз стояла около месец на летището в София и пак чакала да я приберат от американското посолство.

След това от областната управа повикали полиция. Униформените пристигнали веднага, но нямали правомощия да я отведат, защото не е извършила престъпление. Проверили документите ѝ и си тръгнали, като сигнализирали на Бърза помощ.

Лекарският екип обаче също ударил на камък. Дениз категорично отказвала да бъде прегледана, крещяла, че искат да я отровят и дори нападнала медицинската сестра с чантата си.

Трагикомедията продължила във фоайето на областната управа, където била подслонена жената. В един момент ѝ се приходило до тоалетната. Милостиви служителки я качили с асансьора нагоре по етажите, за да не удовлетвори естествените си нужди на тротоара пред институцията.

Междувременно от американското посолство обещали да дойдат и да я приберат. Оттогава до късно вечерта Дениз чакаше боса и завита с кърпа в държавната институция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13И на всичкото отгоре рускиня :) понеже не ги знаем какви са пaрцaли по черноморието нали :)))
14
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тя бръщолевила нещо на английски и ги отпращала."То толкова разбира и *** от английски ама карай
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22Да ама руските такива не се подлагат на интеграция нещо като нашите роми са.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Угорските народи трудно преработват алкохола.
11
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше българка, щеше да стане клошарка. Няма механизми за справяне в такива ситуации в тази държава. За да постъпи на лечение болният трябва сам да подпише, че е съгласен - но това психично болните го избягват. Другият начин е чрез Прокуратурата, при подаден сигнал, той се разглежда след 3 месеца. А в Германия има специален прокурор, който се произнася в рамките на 3 дни. Дори и да мине процедурата, психично болните биват лекувани при ужасни условия. И така се роят клошарите и самоубийците.
10
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам луда жена, а съвсем нормална американка, добре, че не е била въоръжена.
9
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненормалните рускини са познати на всеки морски. Мушкато и бегония иначе ще ти скапе живота такава. Алкохола, лосионите и дрогата не им прощават на рускините. Да не говорим за кофти гените наследени от 70 години руски автогеноцид.
8
18
 
31
 
! Отговори
Petrov преди 7 години
Типичен продукт на американската "цивилизация" - гола, пияна, друсана и е..на.
7
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беженка от русия но не се интегрирала. Азиатщината и личи.
6
3
 
23
 
! Отговори
До 5. преди 7 години
А с какво име са истинските Американци...
5
5
 
20
 
! Отговори
! преди 7 години
Тя е американска гражданка от РУСКИ етнос.Както и ние имаме БЪЛГАРСКИ граждани от други етноси: и "номерата" им край нямат.
4
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От щатите идват само терористи и луди.
3
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 3С това име е баш американка.... сибирска американка.
2
5
 
36
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
Ако беше прочел статията нямаше да се правиш на братушките !!! Американка е !!!
1
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците да си я прибират и да си я лекуват. А българинът, възползвал се от това психично болно момиче, трябва да бъде наказан.