Намазаха с боя паметника на Роналд Рейгън в столицата

Кого ядоса новият монумент - репортаж на Bulgaria ON AIR
Обновена: 28 апр 2017 19:22 | 28 апр 2017 19:15, Анисия Иванова
367

Паметник на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън се появи вчера в Южния парк в столицата.

Днес осъмна боядисан като вампир. Бюстът се намира на входа на парка откъм бул. "Витоша", на така наречената алея "Роналд Рейгън".

Кого ядоса монументът провериха Ива Григорова и Виктор Вакрилов от Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
5
 
! Отговори
sd преди 7 години
В България останаха само пенсионирани *** като радев, руски шпиони и една етническа група. но скоро любимата ви руска империя ще се разпадне - както ссср се разпадна по времето на Рейгън. матушката ви ще се затрие, да знаете руснаци дол*ни
32
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ ни трябват само като свършим парите и почнем да умираме от глад. Сега като най-изостанала държава в ЕС сме си добре.
31
4
 
8
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Българите никога не са вдигали въстание срещу своя цар Борис - такова въстание вдигаха невменяемите ком-ун-исти,които определено не са Българи от момента,в който са сложили кръст на Българските национални интереси и са станали прислуга на съ-вец-кия колониализъм!
30
4
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 40 ПАМЕТНА ПЛОЧА? Значи това паметната плоча не е Мемориал , която е направена за да се отдава почит пред нея с цветя?И къде е разликата между паметник и паметна плоча в случая, папагал?
29
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атака е партията на простака.
28
3
 
14
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Щом у нас има паметник на съветските бойци,които окупилраха България,значи е редно в Москва да има паметник на нашия ген. Иван Колев и на неговата конница,която разби руските окупационни части в Българска златна Добруджа през 1916 година!
27
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До неграмотните русофили.Няма паметник на американските летци , а ПАМЕТНА ПЛОЧА платена и поставена не от българи, а от американци. И е по-ниска от 2 метра, за разлика от 54 метровото чудовище прославящо окупаторската съветска армия, която не е дала нито един убит в България.
26
5
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
34 Тези съветски алкохолици преди време спасиха заддника на баба ти и дядо ти да не бъдат турци, а след това тези алкохолици спасиха заддника на *** и баща ти от Хитлер..понеже не бяха чисти арийци! Понял?
25
1
 
7
 
! Отговори
Божил преди 7 години
А има ли паметник на Българската армия в Москва? Все ми се струва че още няма такъв,но никога не е късно да отима! Искате ли да подемем инициатива за издигане на такъв Български паметник в Москва???
24
4
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 32байхейс, позовавам се само на официални данни. Сигурно са над 2500.
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТАбе, *** а какво да се направи с паметника на съвтските алкохолици в Борисовата?
22
4
 
19
 
! Отговори
Умник преди 7 години
Някой да е поставял паметник на български хан, цар, революционер, президент в да речем Сентръл парк в Ню Йорк или друго значимо за американците място?
21
1
 
7
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Рейгън е добър актьор. Играе в няколко уестърн филма. Е, не може да бъде сравняван с Джон Уейн.
20
3
 
18
 
! Отговори
1914 преди 7 години
Малко ли са ни достоините личности от миналото,че точно на най-големите *** от които никога не сме виждали нещо хубаво(няма и да видим),трябва да вдигаме? Що винаги трябва да се кланяме на чуждото?!?!? Срам ме..
19
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До байхейсРейгън унищожи Империята на злото, затова заслужава паметник. А на теб щом не ти харесва *** утре да го пребоядисаш ако ти стиска.
18
9
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
До байхейс------------------------------Ами защо като нямаше нито един германски войник защо пияната съветска орда нахлу у нас. И ни натресе омразния на цял свят комунизъм! Без да сме им обявявали война,без да сме пращали войски на Източния фронт! Без да сме прекъсвали дипломатическите отношения със СССР!!!
17
4
 
14
 
! Отговори
Христо преди 7 години
Адмирации!!!
16
5
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 18Каринче, душа, това ли ти се струва нелепо- паметник на хамерикански президент в София? А какво ще кажеш за паметника в София на хамериканските летци избили с бомбите си 2500 софиянеца през ВСВ? Ако от това по-голяма гавра има за нас..кажи ми.Тоя паметник трябва да се взриви публично, а създателят му ако е жив, да е вкаран в панделата доживот!Ясно ли ти е, кукло?
15
3
 
15
 
! Отговори
Човек преди 7 години
Браво!
14
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много злобни русофилски коментари. На Брежнев имаше оаметник преживе ама си мълчахте, сега квичите. Не може така. А разбрахте ли, чефен клуба на Левски е поидкал демонтиране на паметника на окупаторската съветска армия.