Спират водата в някои части на София

Ако ремонтите продължат, ще има алтернативно водоснабдяване
1 май 2017 18:00, Петя Славова
4
Спират водата в някои части на София
Снимка: Софийска вода

На 2 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 1/2 жк. "Зона Б-18", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:Бл. 1 бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 5, бл. 6, бл. 7, бл. 339, бул. „Инж. Иван Иванов“ №85 и №87

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Петков" паркинга на бл. 1. 

На 2 май 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Янулка Хр. Янева“  жк. „Фондови жилища“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Бл. 11, бл. 40, бл. 41, бл. 42, бл. 43, бл. 47

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Янулка Хр. Янева" ъгъла с ул. "Пехчево". 
На 2 май 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на ул. „Стадион“ кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Светлина", ул. "Стадион", ул. "Иван Вазов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ропотамо“ ъгъла с ул. "Светлина" . 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 2 май 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Васил Друмев" кв. "Подуене", се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Васил Друмев" от бул. "Мадрид" до ул. "Русалка" по ул. "Франсис де Пресансе" от ул. "Черковна" до ул. "Алеко Константинов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Васил Друмев" ъгъла с ул. "Франсис де Пресансе". 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо селяните четат и коментират новина за София?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо не си остроумен
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да спрете всичката вода - "кореняците" които се връщат от родните си места да са намерили време да се позаплакнат там!