Вижте къде няма да има вода утре в София

Софийска вода предприема ремонтни дейности
4 май 2017 10:25,
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 42, жк. "Младост" I, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Димитър Доспевски", от ул. "Чудна градина" до ул. "Андрей Сахаров", бул. "Александър Малинов" №16 и №18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска между бл. 42 и бл. 42А.

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Поп Богомил", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Поп Богомил", от ул. "Георги Сава Раковски" до ул. "Будапеща", по ул. "Будапеща" от ул. "Св. Св. Кирил и Методий" до бул. "Сливница".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Поп Богомил", ъгъла с ул. "Будапеща".

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с изместване на пожарен хидрант на ул. "Славия", жк. "Славия", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Славия", от ул. "Хайдушко изворче" до бул. "Цар Борис III" (западен локал).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Славия", срещу бл. 14.

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 40, кв."Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Ботевградско шосе", ул. 8, ул. 5, ул. 30, ул. 49, ул. 8.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. 8, ъгъла с ул. 27.

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Цар Иван Александър", жк. "Света троица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Цар Иван Александър", от ул. "Хайдут Сидер" до ул. "Гьорче Петров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Гьорче Петров", ъгъла с ул. "Цар Иван Александър".

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Цар Иван Александър", жк. "Света троица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Преображенско въстание", от ул. "Цар Симеон" до ул. "Цар Иван Александър".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Преображенско въстание", ъгъла с ул. "Цар Иван Александър".

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Арх. Йордан Миланов", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Арх. Йордан Миланов", от ул."Вишнева" до ул. "Кръстю Сарафов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Арх. Йордан Миланов" №26.

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул."Арбанаси", кв. "Карпузица", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Евлия Челеби", от ул. "Лазарополе" до ул. "Дамяница", ул. "Кореняците", от ул. "Арбанаси" до ул. "Лазарополе", ул. "Лазарополе", от ул. "Кореняците" до пл. "Евлия Челеби", ул."Всеволод Гаршин", от №4 до №20, ул. "Арбанаси", от ул. "Войводина могила" до ул. "Евлия челеби".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Всеволод Гаршин", ъгъла с ул. "Арбанаси".

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Тончо Жечев", вилна зона "Киноцентъра", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Проф. Тончо Жечев", ул. "Сичан Николов", ул. "Иван Богданов", от ул. "Стилян Чилингиров" до ул. "Проф. Тончо Жечев", ул. "Нарцис", от ул."Екатерина Божилова" до ул. "Стилян Чилингиров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Иван Богданов", ъгъла с ул. "Стилян Чилингиров".

На 5 май 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 148, жк. "Хаджи Димитър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 148- висока зона, ул. "Професор Иван Шишманов" №9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на паркинг до бл. 148.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари