Части от София остават без вода на 9 юни

Причината са строително-ремонтни дейности
8 юни 2017 13:18, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 9 юни
Снимка: "Софийска вода"

На 9 юни 2017 г. (петък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Никола Крушкин - Чолака“с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Цонкина махала“, бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Вилна зона „Цонкина махала“.

На 9 юни 2017 г. (петък) във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Росна китка“ с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Росна китка“, по ул. „Момина сълза“ от ул. „Иван Вазов“ до ул. „Росна китка“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Росна китка“ ъгъла с ул. „Момина сълза“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари