Радост и детски игри във Военноисторическия музей

За шеста поредна година бе отбелязан Денят на бащата
Обновена: 10 юни 2017 18:45 | 10 юни 2017 18:45, Василия Пейчева
4

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

За шеста поредна година в Националния военноисторически музей бе отбелязан Денят на бащата.

Гост на събитието бе пилотът на най-големия пътнически самолет в света Еърбъс A-380 Марио Бакалов.

Денят на бащата в НВИМ се организира за шести път в началото на лятната ваканция. С атракции за децата и техните родители в този ден музеят отваря врати с вход свободен. За събитието Българската армия представя военни машини, които са на въоръжение, а музеят отваря кабините на някои от експонатите.

В над 25 локации из целия музей многобройните партньори изненадаха децата с интерактивни игри, иновативни играчки, състезания с кеткар колички, колела, програмиране на роботи и създаване на игри, ТВ кът, уникални транспортни средства, огромен матрак за скачане, състезателни тренажори и забавни книжки.


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изненадващо думата "дууха" e сред цензурираните, а аз я използвах по отношение на вятъра, без лоша умисъл ...
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. Много добра организация. Похвално за музея и грижата за празника, родителите и децата. Тъжно е само, защо интернет и форум троловете не напишат нещо положително за хубава новина, а чакат само политическия цирк да започне с това какво бил казал Боко днес и като пръднел от къде започнал да *** вятъра.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИМА ЕДНА ПАМЕТНА ПЛОЧА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ КОРИГИРА МАЛКО. БЪЛГАРИ СА ЗАГИНАЛИ ВЪВ БОРБАТА С националСОЦИАЛИЗМА! ТАКА Е ИМЕТО НА ПАРТИЯТА НА ХИТЛЕР, ТОЙ Е СОЦИАЛИСТ.
1
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Хубав празник! Добре организиран! Но, тъжен...Като се разговориш с момчетата от АРМИЯТА, се натъжава човек от действителността, уви....