Бой след бой в 38-мо училище? МОН проверява

Наблюдавал ли е синът на президента случката, министърът мълчи
16 юни 2017 13:23,
39
Бой след бой в 38-мо училище? МОН проверява
Снимка: 38 ОУ

Министерството на образованието ще извърши нова проверка по сигнал за побой в столичното 38-мо училище, обяви просветният министър Красимир Вълчев в кулоарите на парламента след новия сигнал за побой в школото.

Вчера родители отново се оплакаха, че децата им са били бити от училищна банда. Подобен случай имаше и през май. И тогава, и сега, майките и бащите критикуват директорката на училището Виолета Игова, че не взима мерки.

"Констатирани са нарушения от проверката, предполагам, че наказанието ще бъде предупреждение за уволнение. Но това е на базата на предходния случай - проверка въз основа на дейността на училището до края на май месец", каза днес министърът.

Той обясни, че ведомството му ще назначи нова проверка на базата на последния случай.

Министърът не се ангажира с отговор на въпроса дали президентският син Георги Радев е бил от бандата на биячите. И в двата случая родители твърдят, че момчето е наблюдавало побоя, макар да не е било сред побойниците.

След първия случай, в който името на президентския син бе намесено, държавният глава отрече Георги да е замесен в случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: бойКрасимир Вълчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там някъде в София двама се сбиха, а сина на президента е в София, значи той е виновен.
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахаха!!! В Америка нали има военни училища за по-малки деца? Да вземе да му направи и в България такова и да ги превъзпитават там тия побойници, ако е истина. Нали е генерал, върховен главнокомандващ днес, разбира ги тези работи.
11
6
 
7
 
! Отговори
Горд българин преди 6 години
До 6 ВарваринЗащо си мислиш, че всички са като теб и правиш обобщения?! Ти и тези около теб, ако са диви варвари, то останалите не сме. За такива като теб Отец Паисий е написал точните слова.
10
10
 
24
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Някои хора не пропускат случай,за да се заяждат с президента.Момчето било гледало.А може ли да скочи на няколко човека?Нали после пак ще го обвинят,че е участвал в побой.В това училище има директор,учители,охранители.Ако всеки от тях си е свършил работата,за която му се плаща,няма да има такива изпълнения.Затова да си понесат отговорността,а не да я размиват.
9
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Льотчика да вземе и напердаши синчето си, защото групата маймюни виждат подкрепа в него. Льотчик, имахме синчета на Политбюро които правеха магарии и никой не ги закачаше. Това ли време ще се върне? Недосегаеми ке::леши ще правят каквото си искат, но другите деца гледат??? Учителите мълчат.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВарваринМда, аз лично бих се изнесъл към Терминал 2... ЗАРАДИ некадърни и нагли хирурзи, които ме съсипаха.
7
2
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Още от малки упражняват "мутренски похвати, и структури" а тук някакъв *** - даже изпада в умиление!Да даде господ децата му "да опитат" и те от ритниците на "съюзилите се гаменчета"
6
6
 
16
 
! Отговори
Варварин преди 6 години
Довото зове, Българинът винаги е бил див варварин и такъв ще си остане.Колкото и неприятно да ни е трябва да си го признаем. Винаги вярваме във физическата разправа а онези 240 в НС-то само се плюнчат докато народа леко се изнася от Терминал 2.Европейската статистика за БГ е през 2050г населението да е 5 млн, от тях 1 млн индиянци, 90% градско население, обезлюдени села и държавата да е нещо като блатото на Европа. Турция през 2050 ще е 95 млн население, така че се приготвяйте за новото робство.
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Училищна банда - явно децата още от малки са възприели съвременните демократични ценности.
4
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дреме му на Радев ***!
3
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чуя "училищна банда" и ми става едно такова мило и драго, че след толкова години анархия и разпокъсаност, децата отново са намерили сили да се обединяват и сдружават!
2
22
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
....пак бива...само е "сеирджийствал"...навремето *** изнасилваха телевизионни говорителки, и ги хвърляха през терасите!
1
29
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Как да се намеси директорката като Радев младши е тартора на " бабаитите"Президента навлиза все по навътре в нежеланото лозе.Гаф след гаф