Огромен пожар обхвана склад за дрехи в село Казичене

Няма данни за пострадали хора, осем пожарни екипа потушават пламъците
Обновена: 15 юли 2017 12:39 | 15 юли 2017 12:03, Василия Пейчева
28
Огромен пожар обхвана склад за дрехи в село Казичене
Снимка: bgonair.bg

Склад за дрехи гори в село Казичене до София. Няма пострадали вследствие на запалването.

Осем екипа на "Пожарна безопасност и защита на населението" работят по погасяването му, съобщава Bulgaria ON AIR.

Сигналът за пожара е подаден днес сутринта в 10:10 часа. Екипите на пожарната са в предната част на склада, която се запалила по-рано, а другите пожарникари контролират пламъците да не се разраснат и към останалите постройки.

На мястото на инцидента е и вътрешният министър Валентин Радев, който следи отблизо ситуацията.

Тъй като днес е съботен ден, складът е бил празен и пострадали няма.

Задушливият дим се издига и вижда от цяла София. Зрители на Bulgaria ON AIR казват, че той се забелязва и от село Бистрица.

Заради дима опасност за местните жители няма, защото той се издига достатъчно бързо и пространството около склада е отворено.

Според вътрешния министър няма опасност пожарът да се разрасне и обхване други сгради. Но целият склад и продукцията вътре в него са унищожени.

На мястото са били извикани собствениците, които да разкажат какво се съдържа в сградата, за да знаят пожарникарите как по-лесно да овладеят огъня.


28
Още от
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Димитров преди 7 месеца
Жалко, имаха страхотни неща
24
2
 
14
 
! Отговори
Николай Цеков преди 7 месеца
Странни хора в коментарите. И според мен на Ремикс надали им трябват пожали и застраховки. Не зная някой, който да е недоволен от стоките им, повечето са си просто преоценени нови. Въртят страхотен бизнес с огромен обем на продажбите, и е далеч по-вероятно някой от конкурентите да е палнал клечката. Какво и как гори - при толкова текстил, ще има от всичко.
23
3
 
33
 
! Отговори
Нора преди 7 месеца
Много съм доволна от този магазин,предлагат прекрасни дрехи,аксесоари,чанти....жалко за това,което им се случи,но така е ...човешката завист край няма.Дано бързо да се справят с бедата и да заработят с нови сили,защото са страхотни.
22
6
 
27
 
! Отговори
Lora преди 7 месеца
100% конкурент - който трябва да бъде съден, защото складът е запален посред бял ден, докато вътре работят хора! Ами ако някой беше пострадал?
21
4
 
48
 
! Отговори
Петър преди 7 месеца
Целта е била:
1. Загуба на цялата стоката
2. Загуба на клиенти
3. Загуба от реклама
4. Изкарване на фирмата от бизнеса през следващите няколко месеца
5. Големи проблеми и разкарвания по полиция и застрахователи и описване на щетите
6. Проблеми с собствениците на склада, които е нает
7. Търсене на нова стока
8. Търсене на нов склад

Според мен ще минат поне 2-3 месеца преди сайта да заработи, като преди. Много жалко за компанията.Тя облече голяма част от страната. Пожелавам им да се върнат бързо.
20
4
 
43
 
! Отговори
Петър преди 7 месеца
Не съм по писането на коментари. Но понеже видях езика на хейтърите в някои от по-долните коментари, ще ви кажа няколко факта за склада и фирмата:

1. Няма фирма, която да си пали стоката, докато има толкова голям брой необработени поръчни, какъвто имаше през последните 10 дни. Видях, как се продадоха в сайта им над 70-80 хил. продукта с големите промоции, които направиха.
2. Няма фирма, която да си пали стоката, докато и върви реклама по телевизията

За мен това е работа на злонамерен конкурент
19
3
 
28
 
! Отговори
777 преди 7 месеца
Злобата няма почивен ден!
18
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичко им е застраховано така, че не се безпокойте за тях. По-скоро са изчистили склада дето в бил фулл с около 200000бр. на средна цена 10лв. са им 2млн. Тия 2млн. ще вземат 1,5-1,8 от застрахователи, а няма да чакат 1 год да ги продадат. Ще си почнат отначало с готовите пари и нова стока, а не някои залежали дето стояха от една камара време. Класическа схема си е.
17
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Лошо. Снощи поръчах от тях два продукта, от тези, които са чисто нови с етикет, с много голямо намаление, но изглежда няма да си ги получа, за което ще ме е яд. Няколко поръчки имам от Ремикс и съм предоволен. 100% е дело на конкуренцията.
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако пожарът беше в Долно Камарци, министърът пак ли щеше да отиде?

А великият пожарникар що не отиде да ръководи на място?
15
5
 
2
 
! Отговори
65 преди 7 месеца
Искренно се кефя на коментари като на №1_за турчина Гюлен и т.н.
14
1
 
5
 
! Отговори
Продължава преди 7 месеца
Стига бре... 5 часа не могат да го спрат тоя пожар... Сега гледам от съседен квартал, че димът е много голям... Да, бял е вече, не е черен като сутринта, но нещата не са явно много добри за нас. Ще се надишаме добре днес...
13
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какви дрехи - три блузи с една презрамка заместват един потник, мръсни скъсани дънки. прашки от въженце обувки за без чорапи, задължително с гадна татуировка и ако си изпечен си кандидат ром./гиганин/.
12
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хаха. оня ден кран, днес склад - вдругиден - космическата станция на Бузлуджа.
А, спрете се другари комунисти.
11
0
 
31
 
! Отговори
Caracas преди 7 месеца
Бяха им направили 2 проверки и ги затвориха,та най-вероятно затова са го запалили.Сега подпалвачите трябва да погният в затвора,защото това е не просто злонамерено,това е престъпно.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Гори пластмаса, химикали.
Хората сега това купуват, това носят.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Интересно каква работа има министърът на вътрешното министерство на мястото на пожара? По дебелите книги,пише че навирането на шефове на подобни места,единствено въдпрепятства качествените действия на състава,отколкото да ги подпомага!Това говори достатъчно за професионализма в МВР!Вярна е приказката,че когато Господ е раздавал акъл,военните са били отново на учение!
8
2
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сладът е на Remix. Това е най-големият онлайн магазин за дрехи втора употреба и предлагаше страхотни неща. В последните две седмици правеха големи намаления ежедневно. Така принудиха и по-малките онлайн магазини да правят такива. Така че това за мен си е работа на завистлив конкурент. Дано да го възстановят бързо.
7
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Работодателят май е забравил да плати на служителите си!
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Яко замърсяване

Слагайте маски и шнорхели.