Къде в София няма да има вода на 21 юли?

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
Обновена: 20 юли 2017 10:34 | 20 юли 2017 10:34, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода на 21 юли?
Снимка: "Софийска вода"

На 21 юли 2017 г. (петък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Юндола" кв. „Подуене" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Юндола" от ул. „Георги Пеячевич" до ул. „Велчо Атанасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Юндола" ъгъла с ул. „Георги Пеячевич".

На 21 юли 2017 г. (петък), във връзка със спиране и пускане  на вода за локализиране на авария на ул. „Овчо поле" кв. „Суходол" се налага спиране на водоподаването от 10.00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Бели брод", ул. „Траян Танев", ул. „Прилеп", ул. „Хармония", ул. „Прохладен кът", ул. „Дъб".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Траян Танев" ъгъла с ул. „Прилеп".

На 21 юли 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант пред бл. 56  жк. „Илинден" се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
Бл. 56, бл. 57, бл. 58, бл. 59, бл. 60 и ул. „Атанас Хранов" №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред бл. 56.

На 21 юли 2017 г. (петък), във връзка с проектиране и изпълнение на строително-монтажни работи в обхвата на Северна скоростна тангента, се налага спиране на водоподаването от 9.00  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на Промишлена база „Илиянци":
Петролен терминал „OMV – България", „Химснаб", Складова база „Софарма", Петролен терминал „Лукойл", БКС Илиянци,  „Автотранснаб" АД.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред базата на „Автотранснаб" АД.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари