Убиецът на Виола наръгал съкилийник с писалка в окото

Все още не е ясно дали мъжът ще загуби зрението си
Обновена: 20 юли 2017 11:51 | 20 юли 2017 08:44,
124
Убиецът на Виола наръгал съкилийник с писалка в окото
Снимка: архив, Bulphoto

Убиецът на красивата студентка Виола Стефан Станев е наръгал съкилийника си с химикалка в окото. Бруталният инцидент се е разиграл преди около една седмица, твърдят от прокуратурата, цитирани от "Телеграф".

Още по темата

Новината потвърждават и служители от ареста на бул. "Г. М. Димитров", където е настанен Станев.

Той беше задържан в края на миналия месец, само ден след като закла приятелката си, опита да й отреже главата, а накрая метна одеяло и плюшена играчка върху трупа й.

"Станев неистово се опитва да се изкара невменяем, а той просто е един обикновен наркоман, който разбира всяко свое действие. Явно, за да засили това внушение, преди седмица започна да буйства жестоко", разказват служители на ареста.

По думите им убиецът първо се скарал със съкилийника си, след което взел химикалка и я забил в окото му.

Мъжът буквално припаднал от болка и бил откаран в болница. Все още не е ясно дали ще загуби зрението си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ВиолаСтефан Станев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
36
 
! Отговори
На тоя преди 6 години
Направо да му късат главата. За какво да му плащам храната в затвора?
66
9
 
10
 
! Отговори
Гаро преди 6 години
До ПичДа ,на такива "свестни момчета" като тебе все жените им виновни ...
65
2
 
11
 
! Отговори
ЧИКАТИЛО преди 6 години
ОТ ПОЛИЦИЯТА ОТКАЗВАТ ДА ОПОВЕСТЯТ, ЧЕ И Е БИЛ ОТРЯЗАЛ ЕДНАТА БОМБА
64
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мама още ли не е ПЛАТИЛА за синчето си? Не е ли събрала необходимата сума? Какво прави с оборота от аптеките, все още ли минава номерът с лекарствата с изтекъл срок, още ли правят химиотерапии с физиологични разтвори за да изнасят активните субстанции?
63
0
 
20
 
! Отговори
П.Низамов-Перата преди 6 години
Аре ве Динко, аре да го мятаме тоя .... в името на майка България!
62
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да се учудя ако този намери вратичка и ако не сега, то след няколко години да излезе от затвора и тогава отново ще убие. Той е наркоман и по всичко личи, че е луд. Но не трябва да бъде третиран като психично болен. И понеже закона няма да помогне, дано някой в затвора го убие. Не мисля, че има нужда от връщане на смъртното наказание, просто трябва някой да го накаже извън закона а самата Темида да се направи на невидяла ... и без това няма да е нещо ново за нея!
61
0
 
52
 
! Отговори
Авраам преди 6 години
Съжалявам, но за такъв според мен смъртното наказание е единственият добър изход и за него и за обществото
60
2
 
7
 
! Отговори
до 63 преди 6 години
Това което си гледал във филма "Завръщане в бъдещето" предстои след около 20 години.Професията адвокат ще изчезне и делата ще се решават от изкуствен интелект.
59
0
 
15
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До Петър:Не съм съгласен... много бързаш!!! Отвлечи го и го накарай да се попикае от страх и болка, и така всеки ден, толкова време, колкото е бил с приятелка му... и чак тогава го приключи... това е по справедливо!!!
58
1
 
17
 
! Отговори
бранко преди 6 години
ако имаше смъртно наказание... майка му дали щеше да тъгува - не! щеше да се отърве. виждаме я колко е тъгувала досега. родителите на такива са най-големите виновници, и също трябва да ги съдят, а не да реват, че те не са искали, ама на - такива деца им се паднали
57
0
 
12
 
! Отговори
8- преди 6 години
"супер прокуратура"!
56
0
 
11
 
! Отговори
7+ преди 6 години
"супер държава"
55
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във филма" Завръщане в бъдещето" има една сцена, където престъплението беше наказано на същия ден. И на въпроса как в бъдещето престъпленията се наказват толкова бързо? Отговорът беше , откакто премахнаха адвокатите, наказанията влизат веднага в сила....Така ,че ..адвокатите са виновни.
54
45
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички твърдения, че е убиец, че бил заклал някой или наръгал друг на какво са основани? Някой да го е видял от вас? Или някой журналяга да го е видял? Или да има присъда по случая, дело, доказателства, нещо??? Наивни *** върващи на милицията
53
0
 
51
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Моля ви господа магистрати, осъдете го на доживотен строг тъмничен затвор без право на замяна или помилване, тъй като няма смъртно наказание.
52
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя спешно се нуждае от лоботомия.
51
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да си обясня, защо този човек е пуснат при друг. Изглежда за да навреди на другия, друго обяснение нямам. И другият е затворник, ама... не с тия прийоми господа и другари. Не знам кой и как разпорежда кой и как да бъде в килия - сам или в компания, но това си е направо ново престъпление, независимо че другият човек също е затворник.
50
3
 
16
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До Равик:може да му дадът органите за донорство... нз защо няма такава практика, ама от друга страна кой пък ще иска сърце или бъбрек от такъв. Тоя само да ми го вържат на едно столче, такива мъчения ще получи, че ще му се иска никога да не се е раждал, само един лекар да има да го държи бутен, че да не вземе да го изтърва без да искам...
49
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този мъж е типичен пример за това какво са направили с него родителите му. Доколкото четох доста добре финансово, майката е много властна, наркоман от ученик и ето го творението. Издържали ка го, не а бил в кондиция, но са му купили джип с когото можеше кой знае какво да направи. Това е масовото поведение на БГ родителите, в зависимост от "джоба" наливат ли наливат и осакатяват децата си. Потресаващ манталитет.
48
0
 
43
 
! Отговори
Равик преди 6 години
Не намирам нито един аргумент в полза на това този тип да остане жив.Може би само от БХК се сещат за нещо,с което той може да допринесе за обществото...