Кои квартали на София ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонти
31 юли 2017 11:23, Анисия Иванова
0
Кои квартали на София ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 1 август, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод в жк. "Студентски град" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи по ул. "Акад. Борис Стефанов" от ул. "Проф. Атанас Иширков" до ул. "Проф. д-р Иван Странски". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Акад. Борис Стефанов" пред "Зимен дворец".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Альовица“ с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи на ул. "Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Половраг“, ул. "Караджин“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Караджин" - ъгъла с ул. "Иван Пешев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Силиврия“ жк. „Гоце Делчев“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Деян Белишки“, ул. "Силиврия“, ул. "Димитър Попниколов“, ул. „Луи Айер“, бул. „Тодор Каблешков“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Димитър Попниколов" и ъгъла с ул. "Силиврия".

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на  ул. "Буката", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Буката“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Буката“ и ъгъла с ул. "Ела“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант до бензиностанция "Лукойл", кв. "Суходол", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "3-ти март" от ул. "Кирил Христов" до бензиностанция "Лукойл". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "3-ти март“ №28.

 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари