Моторист уби на място пешеходец в София

Моторът спрял чак 300 метра след мястото на трагедията
Обновена: 20 авг 2017 14:16 | 20 авг 2017 14:16,
78
Моторист уби на място пешеходец в София
Снимка: архив "Булфото"

Моторист блъсна с висока скорост и остави на място пешеходец в София.

Инцидентът е станал на Околовръстното шосе в София.

Трагедията се е разиграла минути след 13:30 часа в района на жк. “Люлин 5”, при разклона за „Филиповци”, съобщи bTV.

Според очевидци, моторът, на който е имало и пътник, е успял да спре чак на 300 метра след мястото на удара.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
29
 
6
 
! Отговори
Неанонимен преди 6 години
Когато някой сложи някво пробито гърне на 200годишния си баварец или друга каруца му викате -"уу мноо яко чуек, баси звука вади, жиуотну", но ако моторист смени генерацията с по-шумна, за да го чуват, след като не го виждат - "ууу селянин, донор, ***"
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ИД пое ли отговорност? Или поториста е бил християнин?
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях много полицай и покрито тялато на пешеходеца , и двамата имат вина! Мотописта е карал с бясна, а там има надлез по който да минават пешеходците! Това е магистрала каято е с изградени стени и пак пресичат неправомерно.
36
8
 
2
 
! Отговори
До аз преди 6 години
Поровил си се из форумите, ама да бе прочел всичко и писал обективно:"Една проста сметка показва, че спиране от 200км/ч до 0 за 100м би станало за ~3,5с и отрицателното ускорение ще е ~1,5g (ако приемем че отрицателното ускорение е постоянно). Струва ми се нормално като стойности." Като върнеш газта мотора рязко намаля и не продължава да се движи с 55,5м в сек. Освен ако не е умник като теб и не е сложил кашкавал вместо спирачки.И сам го каза-били са двама..дали ще се движат с 200,като са двама
35
1
 
25
 
! Отговори
До Аз преди 6 години
До Аз,не му обяснявай бе човек, той тоз моторист не знае какво значи метра, той кара по усет само. Да усети тръпката от адреналина-така да се каже! Това е само в дивашките места като у нас. Оня ден настигнах 2ма мотористи, каращи с 90км/ч и понеже мястото е със завой, карах отзад дълго време, даже от любопитство се доближих да ги огледам- гледам D- Deutschland. Това е истинският любител на мотора. Тук са "***" с променени ауспуси!
34
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вождали ли сте моторист, който не форсира машината си на светофар оглушително и не потегля с *** газ??? Азсамо веднъж. Извода???
33
10
 
3
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
Както казах, ти си много умен. Сигурно си и толкова 'убав. Само да ти кажа, че една 2000кубикова кола, не прави 2 1000кубика мотора :) А пък аз имам 50кубиково симсон и живея в морето. И ме боли надтопките за теб :)
32
0
 
19
 
! Отговори
аз преди 6 години
До МотористПри скорост от 200км в час за една секунда минаваш 55метра.За колко секунди ще спреш-за по-малко от 3,5 ще можеш ли.Спирачният път при скорост 200 е от 100метра до много повече,а са били и двама на мотора.Чети преди да пишеш.
31
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЕЗКРАЙНО НИСКИТЕ ГЛОБИ ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ СА ПРИЧИНА ЗА ТОВА.АКО НЯКОЙ КАРА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ИЛИ БЕЗ КНИЖКА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ТАКСУВА КАТО ПОДГОТОВКА ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО И СЪОТВЕТНО ДА СЕ НАКАЗВА С ПРЕДВИДЕНИЯ ЗА ТОВА ЗАТВОР.ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ - ГЛОБА ПО 10 ЛЕВА ЗА КИЛОМЕТЪР НАД ОГРАНИЧЕНИЕТО, ПРИ РЕЦИДИВ - КОНФИСКАЦИЯ НА СРЕДСТВОТО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.
30
3
 
32
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Мотористе глупчо- живея в чужбина- имам два мотора- и двата над 1000 кубика... не бих вдигнал 300 да ти кажа- а не защото нямам топки а точно защото имам и не искам е гният под земята. Такива като тебе с 300 са нещастници дето нямат какво да губят защото нямат просто нищо освен разливания си мотор. Прави разлика между топки и акъл. Акъла винаги накрая е победител.
29
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз апелирам, пазете моториста!!! Че тук сигурно пешеходеца е виновен, опитал се е да го убие, препречвайки му пътя. ПАЗЕТЕ МОТОРИСТА, дори когато кара с триста! Пазете го когато ви минава отляво и отдясно, когато се провира покрай мантинелата и ви чуква огледалото провирайки се по осовата в задръстване! Не му се сърдете когато ви нарушава следобедната дрямка с газ и когато кара в колона с други 50 като него и не позволява изпреварване! Пазете тези 'убави хора!
28
20
 
9
 
! Отговори
До Релтих Флода преди 6 години
Драги ми Релтих Флода. Ти си много умен човек. И сигурно знаеш, че моторите ги правим шумни, за да ни чувате, защото не ни виждате. Защото всеки път като ме засече някой късоглед папардак, като теб ми излиза с оправдание - не те видях. И с мотор са ме засичали, карайки с 30 и с колело и с кола. Проблемът е, че няма култура на движение, ното шофьорите, нито пешеходците. А най-скапаните на пътя, са най-активните тука.АЙДЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И СТИГА ВОЙНА, ПЪТЯ Е ЗА ВСИЧКИ
27
0
 
32
 
! Отговори
аз преди 6 години
До МотористЗа това не се искат топки,а празна лейка.Топки се искат от доктора,дето ще те сглабя после като се пребиеш.
26
33
 
8
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
Заглавието трябваше да е - донор блъсна и уби самоубиец. Тогава всички жалки хейтърчета щяхте да мълчите.Добре че метрото е покрито или под земята, защото все щеше да има някой неадекватник да бъде блъснат и пак щяха да се намерят "умници" като вас да коментират. Айде стойте си зад гевреците и карайте с 40-50км/ч в населени места, защото ВСИЧКИТЕ карате така и спазвате закона, нали :) Ама нямате топки да се качите с 300 на мотор :) пък нека сме комплексари, дреме ВИ на пу**ата :)
25
1
 
14
 
! Отговори
Luchi преди 6 години
А защо не пише че там има защитна стена за да не преминават пешаходци.Какво е правил този пешаходец там
24
1
 
8
 
! Отговори
Luchi преди 6 години
А защо не пише че там има защитна стена за да не преминават пешаходци.Какво е правил този пешаходец там
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пешеходеца е убит точно там където нетрябва да се минава където има шумозаглошетелни платна
22
10
 
32
 
! Отговори
Релтих Флода преди 6 години
Мотористите са абсолютни ***. Освен че са с комплекс за малоценност и се чустват значими единствено зад говняният си мотор. Умишено тормозят и всички големи градове с подтоянното и умишено вдигане на шум в късните часове на нощта. Моторист пукне ли зад волана, задължително да се нарязва за органи. *** с ***!
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моториста е чужденец , преди малко минах оттам
20
27
 
6
 
! Отговори
Моторист преди 6 години
Само който не е карал мотор може да напише глупости като вас, скъпи коментиращи.А и автора на статията ги пише едни... 100%е бил там и броял с крачки 300та метра спирачен път. 30-40м трябват за да се спре при скорост 100км/ч. Около 100м, ако си с 200, 150-200м при 300км/ч. При 300м спирачен път... да не бил ниско прелитащ самолет :)А и разни неадекватни пешеходци, като изпоскачат на платното. Едвам ходят, ама ще пресичат околовръстното. Щото ги мързи да повървят 20метра до светофар или пътека.