Конска фъшкия по европейски... Лого на Столичната община

Снимка в социалните мрежи развихри въображението на столичани
Обновена: 24 авг 2017 14:15 | 24 авг 2017 14:00, Златко Желев
47
Конска фъшкия по европейски... Лого на Столичната община
Снимка: Facebook

Вероятно всички сте забелязали как усилено през летните месеци, бригади от строители обикалят столичните булеварди и отревиство боядисват осевите и ограничителните линии по пътищата.

Е, да, ама – не! Наред с добрите практики, очевидно има и лоши, например – неоправен бордюр на тротоар, чиито отломки са маркирани в жълто, в жълто са боядисани и... конски фъшкии.

Снимката, която даде повод за размисъл във Facebook на стотици столичани, със сигурност е от София, но към момента остава неясно коя е "ощастливената" улица или булевард.

Не липсват обаче цветущи коментари под поста в страницата на "Спаси София".

Едни се съмняват, че е истинска, докато други настояват фирмата, извършила боядисването, незабавно да бъде разкрита и наказа от Столичната община.

Ето и някои от коментарите:

...снимката може да се ползва и за лого на Столична община - боядисано лайно по европейски проект.

...Бързат хората бе, за тях е мисия да оправят целия град, не разбирате ли? Баси, имайте малко търпение до завършената картинка!

...Да не знаеш да се смееш ли, да плачеш ли...

...Това е фотошоБ, нали?

...Типично за фирмите-изпълнители. Може би трябва да се види коя е фирмата?
 


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
2
 
! Отговори
Поп Светулко преди 3 години
Като дойде думата за фъшкийки.. Абе чеда мои само да попитам, какво стана с Яни Янев и ония нинурмалнию Волен недоволен.. Де съ скриха?! Живота низ тия в манастира ни стана много скучен.. никой нищо ни пиши за тез пичуи..?
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално, нали фирмите извършващи боядисването ще си вземат парите така или иначе. Примери много, специално в Младост боядисаха велоалея за милиони, която след първият дъжд едва се забелязваше. Тази година пак решиха да ударят една боя, но даже и на местата където има знаци за забранено паркиране са я направили с прекъсвания, вместо да уведомят предварително да не се паркира и който паркира да върви един паяк и да ги вдига.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахахахах кадърът е жесток, точно показва положението в държавата ни :D
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че кореняк софиянците сме със селски корени, от София и околните села сме.Но ние използваме думата "селянин" като заместител на "пришълец", с която на други места наричат новодошлите. Селянин е човек, дошъл да живее в София след 9.XI.1944.
36
3
 
5
 
! Отговори
софянец от село преди 3 години
Абе кво са дръляте,специално в София кореняк софянците са 1% всичко останало е със селски корени!
35
1
 
11
 
! Отговори
Не Съм Ким преди 3 години
Може и да им се смеем на Севернокорейците за КИМ-чо, ама там ТАКОВА и ДРУГИ подобни няма да видите в ПХЕНЯН!
34
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много обичате медиите да правите сензации нали?Снимката е стара и не е от СОФИЯ, затова и няма кой да ви каже къде е.То бива политика бива платени статии и тролене, ама журналистиката я обърнахте на извратена агенция за антиреклама спрямо неудобните ...
33
4
 
5
 
! Отговори
факт преди 3 години
До Един от СеверозападаА кой работеше и обслужваше София преди хуните от провинцията да дойдат?защо вместо да си продавате животните и земята и да идвате в София,не си я обработвате и гледате животните а?мързи ви ясно е,момчето може да си отиде от селото но селото и манталитета не...
32
2
 
4
 
! Отговори
Соцалис преди 3 години
По аккво познахте,че снимката е правена в София- ония денове гледах точно такваз фшкийя в двора на партийния ни дом!
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой ми каже, че Меркел или Юнкер не знаят, че парите им отиват за разни стадиони по села с 2-ма човека или за рисуване по конски акита в СТОЛИЦАТА...
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Появиха се. Значи за Злaтко може, а за мен не. Това е дискриминация. Ще ви съдя.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ е синоним на ***. Така излиза.
28
12
 
2
 
! Отговори
Спаси София пeдаli преди 3 години
Спаси София, тролската организация на бившия кмет Мафиански, е особено активна това лято. Дали по случайност, и патстрокът им изплува от забвението и почна активно да дава интервююта и да се появява по медиите. Случайност?
27
3
 
4
 
! Отговори
нзн... преди 3 години
снимката отдясно е много много стара и със сигурност не е от София
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конската фъшkия по европейски мирише хубаво и е гарнирана с картофки- не е като фъшкията по социалистически,която мирише на опърдян от пленума на Бе-ее Капе-еее ке-ндз-еф.
25
5
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До Софиянец А ще работите ли това, което работят идващите? и, впрочем, защо ги наемате на работа? Работете си я вие, сами, и си стойте в прясно боядисания "рай".Но, някой трябва да стане сутрин в 4, за да е в 5 на работа, да разкара стока по магазините, да кара таксита, да кара градския транспорт, за да може кореняк софиянеца да стане към 8 и да иде към 9 на работа, или просто, с парите дето получава от наема на 1-2 имота, да се прави на баровец в кафето по центъра.Имате късмет, че сте столица
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАЙ НАКРАЯ ДОБРО ЛОГО НА СОФИЯ
23
1
 
5
 
! Отговори
са преди 3 години
До СофиянецАми не знам-ти кажи!!Нормален човек,който да изгаря от желание да дойде там,аз не познавам,а и май няма такива!!
22
1
 
2
 
! Отговори
а преди 3 години
ааааа чак са я боядисали, голяма гавра:))) единтвеното разумно обяснение е, че са торили асфалта за да поникне някое дърво там:)))
21
1
 
9
 
! Отговори
уникално преди 3 години
София е европейски град ама по български.