Президентът към Гришо: Вие вдъхновявате стотици деца!

Държавният глава разговаря с най-добрия български тенисист
Обновена: 5 сеп 2017 19:16 | 5 сеп 2017 19:14,
25
Президентът към Гришо: Вие вдъхновявате стотици деца!
Снимка: прессекретариат на държвания глава

Държавният глава Румен Радев разговаря на "Дондуков" 2 с най-добрия български тенисист Григор Димитров, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата
Президентът поздрави Григор Димитров за спечелената наскоро титла в турнира от сериите "Мастърс 1000" в Синсинати. По време на срещата Григор Димитров запозна държавния глава с идеята си за създаването на Академия за тенис в България, която да се превърне в център за обучение и да приобщи повече деца към спорта.

Вдъхновението на младите хора да се занимават със спорт, да се усъвършенстват и да си поставят високи цели е обща задача на спортните дейци и на институциите, беше общата позиция на президента Радев и на Григор Димитров. 

"С неуморния си труд, желание за победа и отдаденост към спорта вдъхновявате стотици деца, които вземат ракетата и усърдно тренират на корта. Вие изведохте българския мъжки тенис до недостигнато до този момент ниво", допълни президентът и пожела на първата ни ракета да покорява още много нови спортни върхове.

Григор Димитров изненадващо се появи днес в родния си град Хасково, където се срещна и с кмета на общината Добри Беливанов, с когото обсъдиха варианти за развитие на тениса в града. Най-добрият ни български тенисист оцени доста високо и подобрението на тенис-кортовете на спортната площадка "Юнак", като заяви, че спокойно може да тренира и там.

Гришо е в страната за няколко дни, за да се види със семейството си и приятели. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С празни приказки не става,трябва и талант,а на Гришо той ми липсва!
17
5
 
3
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
На земляците от Хасковско им е през онъз работа какво мислите за тях ! И двамата са успели мъже ! А вие ще пиете бира кен и ще чакате кебапчета на промоция...
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тука неква селска ГМЕШ има повече Права от Другите ? Немаа стане !
15
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от интриганти срам за българия гришо е единствения светен човек и него ли почнахте идете вие да вие сте срам за нацията жалки сте във всяка една свера не търпите кадърното защо от истината боли глава жалки нещастия
14
6
 
12
 
! Отговори
винаги истината преди 6 години
Жалки анонимници ,вие мразите всички , даже и себе си ,затова не можете да се зарадвате на чуждите успехи Жалки сте и сте срам за БЪЛГАРИЯ
13
3
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
До Анонимен"наш" Григор не е твой - той е на БЪЛГАРИТЕ (истинските и достойните такива)! Не на комплексарите, ПРОДАЖНИ ***, родоотстъпници или просто предателска злобна ***, която твърди, че спи с костюм и чете книги като е будна, но не е направила НИЩО в живота си, освен да съществува и да тежи! Кои сте вие да коментирате бре :D А на Радев, Григор, Пулев и др. им е през *** за такива като вас!
12
7
 
5
 
! Отговори
дРЕСкодников преди 6 години
Хохота и Смехота.ГриДи се явявя при Президента(а пък той в единствения случай без подходящ потник) усмихнат и в облекло-ще правя КУРабийки пак без Шерцингер.GriDi сгреши-ако бе показал женотръшкащо боди(голо тяло надтазово), можеше и съпругата на Президента също форми да покаже."Скоро Гри тренира на Юнак..."Апропо-най-великото БГ постижение в спорта-бившето на Хамилтън хохосва НАШЕ БГ "МОМЧЕ"-Гри Ди.F1>тенис...
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма пари за костюм "наш" Григор. Когато го снимат за реклама или като манекен, все е с чужди дрешки. То и няма къде да носи някоя прилична дреха при неговото обкръжение. Простотията си личи от разстояние. Не само си личи, а блести . Така и не успя да каже името на някоя книга. Книжка ли е не е чел в живота си или толкова знае английски, че не може да я каже. Дали ползва активно повече от 2000 думи?
10
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До aaa - най- добрият ни тенисист, по тениска при държавният глава...а-а-а, че по плувки ли да се яви?!
9
3
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на Президента Радев, който мъдро и отговорно води страната към просперитет и към евроатлантическо развитие и се грижи за колективната ни отбрана в рамките на могъщия северноатлантически съюз!Браво!
8
5
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
Двама ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ! УСПЕХ И НА ДВАМАТА! А на плюещите по-долу - личи си, че сте платени ***, личи си и от кои. Няма кой да ви се върже вече. Българите виждаме, че ВСИЧКИ партии се ус.аха. Единствено Радев остана като надежда - дано държи фронта и и не се отказва!
7
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Два кауня
6
5
 
14
 
! Отговори
aaa преди 6 години
най- добрият ни тенисист, по тениска при държавният глава...
5
10
 
7
 
! Отговори
Анализ преди 6 години
Както българският народ, така и световната общественост, вече познават добре или най-малкото усещат неопитността на президента Радев и неговата склонност често да прави груби грешки, понякога с много неприятни за страната последици.Затова, редно е вече президентът Радев да остави важните изказвания на много по-обиграния и интелигентен министър-пррдседател генерал Борисов и само да наблюдава встрани как се прави правилна политика.
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя мое ли да е такъв дръвник, се едно са го докарали от егрека, за първи път застава пред камера...
3
6
 
3
 
! Отговори
Diamand преди 6 години
Mobilizacia na bg asker...asker ima, gasti nema...
2
7
 
10
 
! Отговори
криста преди 6 години
И двамата земляци, готини, чаровни и успешни.
1
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, дано президентът попрестане вече да се появява пред хората, че се излагаме и ще окепазим и председателството накрая!