Мъж бере душа, след като бе блъснат от джип в София

Инцидентът е станал снощи в "Модерно предградие"
10 сеп 2017 11:28, Петя Славова
29
Мъж бере душа, след като бе блъснат от джип  в София
Снимка: архив, Булфото

35-годишен пешеходец е с опасност за живота, след като е бил блъснат от джип в кв. "Модерно предградие", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден снощи, към 22:30 часа. Пътното произшествие е станало на ул. "Връх Манчо", в близост до бул. "Сливница".

Лекият автомобил е с марка "Фолксваген Туарег". Водачът му е тестван за алкохол, като пробата е отрицателна.

Пострадалият мъж е настанен в болница за лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

Причините, довели до инцидента, се разследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: катастрофаранени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
22
 
! Отговори
на пешеходна ли? преди 6 години
Най-вайното уточнение не фигурира в статията.
19
2
 
23
 
! Отговори
Душко Душичков преди 6 години
И набра ли я?!
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още като го построиха му викахме Мизерно предградие.Там има само роми,а от една година е пълно и с бежанци.Вероятността да блъснеш човек е малка.
17
0
 
23
 
! Отговори
Dish pit преди 6 години
Защо ме изтри бре, грубиян?
16
0
 
21
 
! Отговори
Стефан преди 6 години
Браво! Свестен изглеждаш! Искам да те предложа за главен редактор на Днес(.)Бг!
15
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всеки може да се случи... Никой не е застрахован от инциденти. Със сигурност шофьора не е искал да убие човек и после да лежи в затвора.Миг разсейване, внезапно пресичане и белята е факт...Но тук преобладават само "умни" мнения от хора с 5 гънки на мозъка...
14
4
 
19
 
! Отговори
Хигиенистката преди 6 години
Рубашки, матрьошки, зелени чорапки и фуражки: разберете едно - Ерата на моменталното Гугъл-иране на всяка поднесена от вас пропаганда дава възможността инстантно да бъде сортирана като тролска измислица! И вашата не е лесна!
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И все пак имало и свестни хора тука - браво Пламен. Само те съветвам да не си губиш времето тук защото е все едно да спориш със стена. Ама от дървени философи, историци, психолози и т.н.
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си знам да не чета и пиша коментари, то само комплексари тука.
11
2
 
26
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
До СтефанКриминално деяние е от 0-24h. Аз коментирам, че новината не е "за първа страница", не е нужно да ни заливат с "произшествия" от А-Я от сводката на МВР. Толкова ли не остана за какво да се пише, пък било то и събота. И да се късаме отдолу под статията ФауВе какво било, в Щатите как било, в Перник кво било. Тази седмица "се въртяхме" около убийство от 6-годишни, убийство на съпруга, самоубийство в Пещера, бой на спасители... За нещо друго заобикалящо ни можеш ли да се сетиш?
10
3
 
18
 
! Отговори
До Миача преди 6 години
Еми така е, ние сме простосмъртни и грешим. Вие от голямото добро утро разбирате всичко. И, все пак ще ми кажеш защо *Винъс* не е в затвора ?
9
3
 
21
 
! Отговори
Мияча преди 6 години
До До Мияч на чинии: Ванеса чия викаш? ***! Как беше, не било компютри, а компоти, и нямало да ги купуваме, а да ги продаваме! Та и при тебе така - не било Ванеса Уилямс, а Винъс Уилямс, не била бяла, а черна, и нямало да я освободят от отговорност, а щели да я съдят! Но...какво толкова! Я си карай Москвича и 'ич да не ти дреме!
8
5
 
22
 
! Отговори
до Мияч на паници преди 6 години
Силно се съмнявам, чак пък опит за убийство, пъф! Ванеса Уилиамс предизвика катастрофа където загина човек, като гледам си е на свобода. Истината е че в великия САЩ може да лежиш и без основателна причина.
7
1
 
22
 
! Отговори
Стефан ГазО преди 6 години
До Пламен: Еми нека тогава, щом така казваш, да се декриминализира газенето на хора след 19 часа есенния и след 17 часа зимния период! Как мислиш, това ще те удовлетвори ли?
6
7
 
24
 
! Отговори
Мияч на паници преди 6 години
В цивилизованите държави, като например САЩ, тоя сладур с гоУемио ГоУф щеше да лежи поне 5 годинки за опит за убийство...каквото дефакто си е станалото! В Бантустанска Българашка провинция Панелистан обаче, ще бъде пуснат на секундата на свобода с мотива, че "не е опасен за обществото и вероятността да извърши ново престъпление не съществува"!
5
1
 
21
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Човек ако чете форума под статията, ще си направи извода, че "Джип" не трябва да си купува - символизира борческата култура и простащина. Ако обаче сте шофьор, реалист, ще Ви стане ясно, че не е "никак трудно" да блъснеш пешеходец в 22:30. То през деня улиците гъмжат от пияни, дрогирани и безмоторни, та какво остава за събота вечер в централната част. Неосветен участък със заслепяване и ще видиш пешеходец с тъмни дрехи, ама друг път... Ако в влязъл с джипа в дюнерите, след авт. спирка - пишете!
4
1
 
24
 
! Отговори
Туарег в Перник преди 6 години
Какъв е тоя гоУем ГоУф бе?!
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината е ясна-гъзария и превишена скорост,ама да видим последствията какви ще са...
2
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От фолцваген какво очаквате.
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорът не е бил пиян, а е поредният който знае че е недосегаем.