Вижте къде няма да има вода в София на 15 септември

Причината за спирането й са строително-ремонтни дейности
14 сеп 2017 11:30, Елка Василева
0
Вижте къде няма да има вода в София на 15 септември
Снимка: "Софийска вода"

На 15 септември  2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Доспат“ , Център ,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
По ул. „Лайош Кошут“ от бул. „Пенчо Славейков“ до ул. „Шандор Петьофи“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Доспат“ ъгъла с ул. „Лайош Кошут“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари