Палежи, пейки с масло... Съседски войни в "Младост" 3

Стотици срещу една и една срещу стотици. Чакаме развръзката
Обновена: 18 сеп 2017 16:12 | 18 сеп 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
48

6464 гледания   |  Още видео

Повече от година живеещите във вход "Б" на блок 333 в жк. "Младост" търпят изблиците на своя съседка.

Не плаща за вход, за асансьор, не се включва по никакъв начин в активностите на комшиите си, които целят да облагородят пространството пред блока.

Последният й изблик е да залее с машинно масло пейката пред входа.

"Не може да стоите тук, пречите ми. Пейката е незаконна, ще видите Вие"... са точните й думи, дни преди да изпълни пъкленото си дело.

Съседите й са възмутени и учудени от деянието й: "Та нали Столичната община години правеше конкурси за най-красив вход и градинка пред него, а сега, какво?", жалва се пред екип на Dnes.bg леля Маргарита.

"Дамата с маслото" е ходила до общината с молба да премахнат пейката, пускала е жалби срещу съседите си, но... от Община "Младост" с насмешка отвръщали на жалейките й.

Комшиите й не смятат да остават така нещата, събират подписка – Димитрина Ковчегарска да бъде освидетелствана и да получи нужното й лечение.

Съмняват се, че нейно дело са и двата палежа на мебели и вехтории, станали на два от етажите във входа.

Стотици срещу една и една срещу стотици. Докъде ще стигне съседката война? Ще видим!
 


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 1 година
До права е госпожата

Дефинирай "Софиянец"
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хе-хе Това с машинното масло не ми беше хрумвало. Току що намазах нашата пейка с грес (нямах под ръка масло).
Сутринта ще се възмущавам с клюкарките от злосторника.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тези пейки седят дебелогъзи дърти клюкарки. Трябва да се махнат. Има градионки за целта, пък могат да се събират и в къщи.
40
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И пред нашия блок едни такива тетки изнасят пластмасови тарелки със затоплена помийка да ги ядат кварталните котки и да мяучат по цяла нощ.
Аз пък след тях минавам със шишето с антифриза концентрат и допълвам купичките, да има за котенцата...
От забележки хич няма смисъл, щото те никак не вдяват, а като стане инцидент питат: а някой правил ли е проблеми? Затова аз пред тях казвам, мац-писи-писи какво хубаво котенце сладурче, а след това си действам, а накрая силно се възмущавам. Така се прави
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
otkachalki tova da ne e ske4 ot klub nlo uli ulicata? a za komentirashtite pensioner pod mene bez komentar
38
2
 
0
 
! Отговори
Шльоко преди 1 година
жк. ,,МЛАДОСТ''...............................................НЕРАДОСТ
37
4
 
14
 
! Отговори
гошо преди 1 година
Най-вероятно жената живее на първи етаж, а на пейката пред прозореца и се събират клюкарките и алкохолиците от блока да плющят карти и да говорят глупости на смени по цяла нощ.
Пейката трябва да се махне!
А освен това по етажите във този вход са струпани вехтории. Ясна е работата.
Прежвърлят проблема от болната на здравата глава
36
1
 
1
 
! Отговори
Съседката преди 1 година
Пак ще я залея с масло, плашите ми клиентите, не мога да работя. Все клюкарите, жените им ще разберат и отиде хармонията на семейния живот.
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЧЕ ТЕ СТОЛИЧАНИ МНОГО РАДОСТЕН ЖИВОТ ЖИВЕЯТ...
ХА-ХА-ХА
34
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който не е преживял по цяло лято шум от тълпи хора, било пейка, било кръчма, било съсед, било детска площадка, той не знае какъв кошмар е да си принуден да живееш постоянно на затворени прозорци, особено лятото. Дамата с маслото, както я наричат в статията, има моите адмирации, че се опитва да си търси правата в малоумна държава като нашата. Няма да успее, уви.
33
1
 
10
 
! Отговори
26 г преди 1 година
... не пишете за строя в който живеем, ами за .... съседски свади... интервю на някой от баш тарикатите в България няма ли да вземете!? Да ги питате за КТБ, за "Белене", за "пирамидите"... за пътищата, за заплатите, за приватизацията, за пътищата... за колите по 100 хил. евро... все куп маловажни въпроси. Ама ние си знаем отговорите
32
1
 
10
 
! Отговори
26 г преди 1 година
... и това е водеща новина.... :) днес БГ - махленски клюкарник :) ...
31
4
 
26
 
! Отговори
права е госпожата преди 1 година
ТОВА С ПЕЙКИТЕ ПРЕД ВХОДОВЕТЕ, ЗАЕТИ ДЕНОНОЩНО ОТ КВАРТАЛНИ КЛЮКАРИ, ПИЯНДУРСКИ КОМПАНИИ И ТИНЕЙДЖЪРИ Е "ЖАЛБА ПО СЕЛО" И НИЩО ДРУГО! А ЗА БОКЛУЦИТЕ ПО ЕТАЖИТЕ, КОИТО ИСКАЩИТЕ ДА ОСВИДЕТЕЛСТВАТ ГОСПОЖАТА ЯВНО СА ИЗХВЪРЛЯЛИ С НАМЕРЕНИЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА РАЗЧИСТИ ДА НЕ ГОВОРИМ - ПЪЛНО Е ПО ВХОДОВЕТЕ НА "НОВИТЕ" СОФИЯНЦИ ОТ СЕЛО! КАТО ИСКАТ ПЕЙКИ ДА СИ ГИ ПРАВЯТ НА БАЛКОНА, А НЕ ДЕНОНОЩНО ДА ПРЕЧАТ С РАЗГОВОРИ, ПИЕНЕ И КРЪШНИ СМЕХОВЕ НА ОСТАНАЛИТЕ! ПЪЛНА СЛОБОДИЯ Е ПО СОФИЯ И ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ !
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 27
Ми пречат ми що питаш? Ако си ги бехте възпитали нямаше да ми пречат!
29
1
 
3
 
! Отговори
СТАМАТ преди 1 година
До Анонимен 27

Малии, що си ***!
28
11
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 1 година
ти чуваш ли се? Децата ли ти пречат? Не те ли е срам!
27
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това пейките пред входовете са отвратителна работа.Сбирщина на клюкарки,вряскащи деца,вечер виещи тийнове и пияндурници-селяндурска работа.Който иска да се събира с някого на раздумка има кафенета,паркове,градинки,сладкарници.Облагородяването пространството пред блока, входа не значи да има пейка,а спокойно, озеленено и обезопасено пространство.Това не е дворно пространство на село.Това е град,но много от "столичаните в повеч немогат да се разделят със селяндурския си манталитет.И ето резултата.
26
3
 
41
 
! Отговори
маларт преди 1 година
И аз съм мазал пейка пред входа, защото тийновете цяла нощ пищят на нея и на сутринта е кочина от опаковки, семки, бутилки итн. През деня пък клюкарките оглеждат всеки и коментират зад гърба му
25
1
 
30
 
! Отговори
столица преди 1 година
Ако на която и да е улица,магазин в който и да е столичен квартал ви спре млад мъж,възпълничък и правещ се на ням, да ви пъха в лицето подписка да подкрепите някаква измислена организация на немите за набиране на средства,и иска пари-да знаете че е ИЗМАМА.Вчера това ми се случи в кв.Овча купел 1 в магазин.Спрях и се зачетох,хора около мен веднага ми сигнализираха че това са румънски измамници.Никога не дарявайте пари освен по банков път.Измамниците са по улиците.
24
1
 
43
 
! Отговори
ДаЖивееМладост преди 1 година
Това нищо не е...какво да кажем за Младост 4, където хората сутрин като тръгнат за работа с колите си, оставят на тяхно място туби с вода, саксии, автомобилни гуми и какво ли още не, за да не би някой през деня да им спре на мястото!!! Не дай си Боже да спреш на "нечие" място...после има счупени чистачки, надраскана боя, картофи и други зеленчуци в ауспуха...абе грозна гледка...По-големи селяци не съм виждал никъде...