Вижте къде няма да има вода в София в петък

Причината са строително-ремонтни дейности
28 сеп 2017 11:52, Елка Василева
0
Вижте къде няма да има вода в София в петък
Снимка: "Софийска вода"

На 29 септември 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 347, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 347, бл. 347А, бл. 347Б и бл. 347В.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 347.

На 29 септември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яков Крайков“, жк. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Константин Иречек“ от ул. „Даскал Манол“ до бул. „Ген. Тотлебен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Абоба“.

На 29 септември 2017 г. (петък), във връзка с обследване на уличен водопровод на ул. „Родината“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Родината“ – четни номера от №40 до №54, №25
ул. „Ген. Гурко“ №1, №3, №5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родината“№50.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари