Вижте къде няма да има вода в София на 18 октомври

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
17 окт 2017 10:16, Елка Василева
1
Вижте къде няма да има вода в София на 18 октомври
Снимка: "Софийска вода"

На 18 октомври 2017 г. (сряда) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Румен войвода“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Румен войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Румен войвода“ №10.

На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Руджери“ и ул. „Ловджийска чешма“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Руджери", ул. " Елин Пелин"
ул. " Самоковско шосе" от ул. "  Елин Пелин" до ул."Юрий Гагарин".
ул. „Ловджийска чешма“, ул. „Бор“ № 6,8,10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Руджери“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“; ул. „Ловджийска чешма“ № 24.

На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Спортист“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Мировско шосе", пл. „Васил Левски“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Алеко Константинов“ ъгъла с ул. „Мировско шосе“.

На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Босилеградска“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Босилеградска“ от ул. „Мара Бунева“ до края на тупика.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мара Бунева“ ъгъла с ул. „Босилеградска“.

На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сърнена гора“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сърнена гора“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сърнена гора“  №6.

На 18 октомври 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ложев дол“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Житенски път“, ул. „Могилка“, ул. „Бунтовник“, ул. „Градинарска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ложев дол“  ъгъла с ул. „Житенски път“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не знам къде няма да има,но знам къде не трябва да има: във Филиповци и Факултета.Крайно време е там да я спрете до като не се научат ,че всичко се плаща от тоя,който я потребява.