След стрелбата в "Лозенец": Синове на ексминистър и крими бос – в ареста

Прокуратурата решава дали да удължи ли задържането на двамата
19 окт 2017 13:00,
71
След стрелбата в "Лозенец": Синове на ексминистър и крими бос – в ареста
Кадър: Bulgaria On Air

Синовете на бившата министърка Долорес Арсенова и на героят от близкото минало Злати Златев – Златистия са арестувани след вчерашната стрелба в столичния квартал "Лозенец".

Куршумите проехтяха посред бял ден вчера пред заведение, в което се празнувал рожден ден. Безразборната стрелба причини щети по прозорците на жилище наблизо. За щастие пострадали хора нямаше.

Още по темата

Единият от арестуваните за стрелбата е Калоян Арсенов - син на бившия министър на екологията в кабинета на Симеон Сакскобургготски Долорес Арсенова. Другият е син на Злати Златев - Златистия, Йордан, съобщи "Нова телевизия".

Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обаче е законно притежавано.

Долорес Aрсенова отказа да коментира инцидента. По телефона тя обясни, че е в чужбина и не знае нищо за арест.

Прокуратурата обвини сина на крими боса за стрелбата, а наследникът на ексминистърката засега ще е само свидетел по делото, информира "24 часа". 

Синът на Златистия ще отговаря за квалифицирано хулиганство, защото куршумът, продупчил прозореца на жилище наблизо за малко не спряло в собственика на дома - 30-годишен мъж.

Възможно е на по-късен етап синът на Долорес Арсенова и той да се сдобие с обвинение, обясниха от прокуратурата. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вземат се натривки за барут от ръцете и на двамата и се разбира кой е стрелял. Ефективни присъди и за двамата требе. Да се подемне държавата малко. ама на дали... Тука е зоологическа градина. София най-вече.
19
0
 
29
 
! Отговори
Педала Гоцев преди 6 години
Защо му е на министерското синче пистолет? И още тия двама *** защо къркат по средата на деня, не трябва ли да са на работа?
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оръжието е законно, обаче не се знае на кого е. ХахаХа
17
0
 
23
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
На тази Арсенова мъжът и не беше ли фармацевтичен бос,да не е объркал субстанциите в млякото на децата
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 На Шишарката?
15
0
 
30
 
! Отговори
Педала Гоцев преди 6 години
Някой ако си е мислил, че мутренските години приключват със смъртта на дъртите сикаджии и висаджии, много се лъже! Децата им са възпитавани в същия дух.
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе! Аз бях там и видях 6-годишно детенце стреля ли, стреля! А тревопасните (ние!) въртят опашки и мучат от кеф!
13
0
 
22
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Обаче и репортерчетата са си свършили работата чудничко ... та знае ли се. Наистина, не се знаело на кого е, пък иначе законно притежаван (анонимно) единия обвинен, ама в какво... не се знае, стига това за какво ... Има ли някой, който да си върши работата в тая държава изобщо питам аз ?
12
0
 
31
 
! Отговори
Виц преди 6 години
Пистолета е законен но не се знае на кого е притежание????? Отпочна се замазването на случката. И краят е ясен, извършителят е известен но пистолета е неизвестен!!!!
11
0
 
27
 
! Отговори
FAQ DAT S*IT преди 6 години
Мутри + Чалга = България Лошото е, че "Мутри" се отнася не само до мафиотите, а и до т.нар. най-високи етажи на властта. Сега, естествено, всичко ще се размине, няма как. Все пак няма пострадали, две лекенца са се събрали на банкет, защо да не се порадват на живота в държава, която облагодетелства по всякакъв начин престъпници от всякакъв вид и калибър. Само да не се окаже после, че пистолета е притежание на случаен минувач.
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обаче е законно притежавано"Егати полицията, егати КОС-а, егати държавата! И тези искат увеличение на заплатите? Никс, мамата! На пожарникарите - да, излагат живота си на опасност, работят мъжки! Тези не можеш да ги срещнеш на улицата ни денем, ни нощем!А сега си вижте министърката! Мъж - бандитска търговия с лекарства, незаконно строителство на морето, сега и синчето!
9
1
 
30
 
! Отговори
A преди 6 години
Познайте дали ще има последствия за тези двамата...
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неизвестен извършител
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дее ба и балканските селски тарикати, добре, че няма жертви и не са поапданали на хора, дето не им пука кой на кой е син, че ще им заврат законното притежавано оръжие под гърба с гранитура.
6
0
 
50
 
! Отговори
Ще се спукам преди 6 години
"Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обачее законно притежавано." - ще се спукам. Питам - как, аджеба, като не знаеш кой е притежателя на оръжието, твърдиш, че е законно притежавано... От кого е законно притежавано????
5
0
 
35
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Не се знае кой е стрелял, може да се разбере много бързо и лесно, стига тези от криминологита да си свършат работата, за която им се плаща. Обвинение в опит за непредумишлено убийство е напълно възможно да се повдигне заради застрашения живот на това семейство, ама ... надали, то такава държава има всъщност.
4
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиционерска му работа. Хем знаят че оръжието е законно притежавано, хем не знаят собственика му. Нищо чудно, че 2.5 милиарда лева бюджет на година, не им стига.
3
0
 
35
 
! Отговори
1 преди 6 години
Все още не е ясно чий е пистолетът. Оръжието обаче е законно притежавано.Оръжието е собственост на.......бармана! :)
2
0
 
45
 
! Отговори
э23 преди 6 години
Така е то - синовете на бандитите от разни калибри се сдружават.
1
0
 
59
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Едва ли има учуден от факта, че синовете на министрите дружат с тези на мутрите.