Полицай и служител на Столична община – имотни измамници

Изготвяли фалшиви завещания на починали хора без наследници
Обновена: 29 окт 2017 06:47 | 28 окт 2017 21:47,
68
Полицай и служител на Столична община – имотни измамници
Снимка: архив, Булфото

Полицай и служител на Столична община са замесени в схеми за имотни измами. Прокуратурата поиска постоянен арест за девет души, арестувани преди дни при спецакция в София.

Прокуратурата има данни, че арестуваните са станали собственици на 13 имота в различни райони на София. За част от апартаментите са взимали капаро от няколко купувачи и след това ги продали. Други жилища са оставили за себе си.

"Намират починали възрастни хора без наследници по права линия, съответно се съставят неистински завещания. Посещава се нотариус, обявява се завещанието, впоследствие се продава имота", обясни прокурорът Ангел Кънев, цитиран от bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицай измамник? Никога не е имало такова нещо и ето пак.
42
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посещава се нотариус-----------------------------------------И как нотариуса заверява завещание при положение, че собственика е мъртъв ? Някой има ли предства какви възнаграждениея получавата нотариусите законно ? В големите градове гонят милиони на година, а в малките по половин милион и НЕ ИМ СТИГА !!!!
41
2
 
18
 
! Отговори
Милиционер преди 6 години
И ние си бехме долни ушеви и ние крадяхме и биехме ,ама тая днешната полицейска младеж направо *** всичко от изтрадалия народец и му продава наркотици за децата като им краде жилищата и ги жили по пътищата.
40
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имена !!! искаме Имената !!!
39
1
 
55
 
! Отговори
Груйо преди 6 години
Значи би трябвало да има замесени и нотариуси, те защо не са арестувани?
38
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
После ще стачкуват и заплатите да им вдигнем! Те това е то БГ полицията!
37
1
 
17
 
! Отговори
Полицай Тръпков преди 6 години
Моа ти шитина едно апартаментите ,ако не искаш имам амфетамини ,бонбони ,бело-кафево ...Или дай 20лв. да се почерпа и бегай.
36
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щях да се учудя, ако някои от Столична община е направил нещо за хората. Те ни обират ежедневно. Вдигането на водата става с одобрението им, разширяването на зоните за паркиране също, измерват чистотата на въздуха в парковете и т.н.т. Крадци за пример, ако нещо им пречи променят закони и всичко е О.К.
35
2
 
2
 
! Отговори
:):) преди 6 години
до 34мн филми гледаш, чак вс да записва.....записва но не ти върши работа
34
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОЛИЦАЙ-РОДНИНА/ПОЛИЦАЙ-РОДНИНАИ ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!!!!!!!!
33
4
 
17
 
! Отговори
аман от крадци преди 6 години
ползвали кражби отместване във времето назад..раз перфектни документи със стара дата.Експерти да проверят всички скенери,принтери,копири за документи с невярно садържание изготвени със стара дата след конфискация на личните карти и паспорти от паспортни служби..всяка техника записва всичко снимано ксерографирано и копиранос точност до секунди
32
4
 
17
 
! Отговори
крадат имоти преди 6 години
Наскоро засякохме нагли престъпници от паспортни служби.Конфискуват лични документи при получаване на нови.Оказва се че личните карти и книжки за имали тежко терористични съоръжения вградени. нагли престъпници ползват мощни скенери за источване на огромен obem данни записани от личните документи.Служителки се следят като нагли престъпници крадящи лични документи и съучастници на имотната мафия..
31
5
 
20
 
! Отговори
MAD преди 6 години
ТРЯБВА ДА СЕ ОВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАЙТЕ ТЕ СА ГЛАДНИ И НЕКЪДЪРНИ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ПРАВЯТ ИЗМАМИ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ_АНИ. БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА
30
1
 
40
 
! Отговори
25 сантиметровия преди 6 години
Че това новина ли е?
29
3
 
51
 
! Отговори
15% преди 6 години
А кой ще ни пази от полицията?!
28
9
 
66
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
А, сефте! Всички седесари след 10 ноември, обзаведоха родата си с магазини по Жданов и "Витошка", уж били на дядовците им, па те горките не са и стъпвали в София.
27
1
 
53
 
! Отговори
Знам я преди 6 години
До 20,Знам я тази данъчна в Овча Купел, руса дърта най алчната и груба в данъчното но щом види банкноти става мила и услужлива,няма никакъв контрол всеки си прави каквото иска там.
26
4
 
25
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
Брало си е лайката.. полиционерите бараат като улави!Излезнале да протустурват а ...!?
25
2
 
42
 
! Отговори
Мас преди 6 години
Масово бай ром убива бг пенсионери и им взима апартаментите.Кога държавата ще забрани закона - гледане срещу имот?
24
1
 
41
 
! Отговори
ЕСБ преди 6 години
Полицията! Много зле. Този тип престъпления са МАСОВА ПРАКТИКА. В БРЮКСЕЛ ИМА СОФТУЕР, КОЙТО В РЕАЛНО ВРЕМЕ ПОКАЗВА ИМОТИ С ПОТЕНЦИАЛНО "тъмно бъдеще". В момента гледам списъка и вижда последния такъв имот препродаден на два рода роми, които са набрали два апартаменнта в София, ЖК ЗАПАДЕН ПАРК, блок 59, район красна поляна.Принципно не даваме на полицията да ползва софтуер и база на Брюксел, освен ако не става дума за убийство, но този път това е подарък за БГ МВР.АЛО, МВР-то!!!!