Полицай се опитал да открадне марково яке от столичен мол

Друг служител на реда пък е задържан заради незаконна сеч
8 ное 2017 19:50,
53
Полицай се опитал да открадне марково яке от столичен мол
Снимка: visualhunt.com

Полицай е бил арестуван, след като се опитал да открадне марково яке от столичен мол. Tова заяви зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, който участва в отбелязването на празника на полицията.

Инцидентът е станал в мола на бул. "Цароградско шосе". Най-вероятно служителят на реда е бил следен във връзка с друга дейност, пише bTV.

Друг полицай пък е арестуван заради незаконна сеч.

"Обидно ми е на празника, но от 47 000 души в системата, разбира се, че има и гнили ябълки", призна Балабанов.

"Хората се изкушават, променят манталитета си, но ние, за разлика от другите ведомства, не го крием, а го показваме, за да действа възпитаващо и дисциплиниращо, пък и гражданите да знаят, че се борим с вътрешната корупция с всички сили и средства", каза още зам.-министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не знаят че има камери:) или хич не им дреме!свикнали да се оправят!!! лъжат крадат бият тормозят бият и убиват. точно тона е полицията в момента
26
0
 
3
 
! Отговори
ами... преди 6 години
До шматкаами...то като във вица ..."полицаи, сър..."
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
мутрите на българия
24
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До възмутенВ САЩ да си обикновен полицаи се счита за една идея по-добро, от това, да си служител на Макдоналдс. Колко умен трябва да си, че да приемеш работа, кото изисква от теб, да се занимава със всевъзможни сгaн, да трябва да заставаш между куршуми и цивилни, да трябва да събираш черни топки от мафиоти и банди и то за смешна заплата и още по-смешна пенсия ?
23
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е нищо. Шефа на работата ми, имаше полицаи на заплащане. Един му снасяше информация, до която цивилни нямат достъп и му помогна, поне 3-4 пъти, огато имаше разследване срещу него, а други двама топяха и арестуваха невинни конкуренти, когато имаше нужда да ги разкара, било то и за няколко дена. Трябва да кажа, че тоя тук е бая лека категория.
22
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
с тези заплати...така е
21
21
 
12
 
! Отговори
хъ преди 6 години
ми като не им дигате заплатите тъй ще е
20
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашата гордост
19
0
 
38
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Щом не са почнали да дърпат чанти пак има надежда.:)Ума ми не го побира как полицай ще краде дрехи от МОЛ.Би трябвало да знае че там камерите са повече от хората.
18
0
 
13
 
! Отговори
Бившо крупие преди 6 години
Колко полицейски рушвети съм прибрал, идея си нямате.От чудо и ченч бюро се принудих да стана,щото "заптиетата" предлагаха само валута.На какви сцени съм присъствал няма да ви занимавам... Системата е прогнила от корупция. Ама то преди 15 години беше това...сега не правят така!
17
6
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Най обичам строги жени от системата в униформа. Дигаш полата жасани жасани докът фуражката и са килне на една страна.
16
4
 
14
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Щом всеки може да ти научи баланса на банковата сметка и всеки милиционер има достъп до почти всяко персонално инфо каква система кви пет лева. Че тя системата по криминална от контингента бе другарки и другари.
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако системата не спи тия отдавна да ги няма но понеже са техни и са рода шуробажанашината до това води да ти се качват ненормални на главата и е краино време да се заемат с тях
14
2
 
22
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
както повеляват традициите, сега ще бъде строго смъмрен, а след време - знаем си - повишение го чака. даже за коледа може да сколаса
13
0
 
23
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя зам.министър ще ни разплаче.
12
4
 
38
 
! Отговори
Бивш преди 6 години
Едно време имаше подбор, а сега ги хващат от улицата и ги правят полицаи.
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е с тия заплати, а я ги вижте управниците как крадат. Те са за затвора, с тия заплати не се живее.
10
6
 
42
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Народът изтрещя тотално в тая "демокрация"...Оня ден, едни мои познати се прибират към Белоградчик с кола, късно нощта, на прав участък, с около 100 киловетра в час, и на пътя излиза от страни глиган. Челен удар-право в средата на бронята.Прасето-убито на място, ламарините смачкани.Звънят на 112, обясняват, че няма пастрадали, придвижват колата на самоход, до близкото село, и се връщат да търсят загубения преден номер.Полицай спрял, натоварил убитото прасе, и ги рекетира , за да върне номера...
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре стига бе тоя ше ме разплаче! Ако съблюдавахте закона досега стотици дупетати и министри щяха да са зад решетките. Хванали някакъв кокошкар на дребно и вижте ни кои сме! Аре не на нас тия бе! Не пасеме трева и не ни поливат с лимонада! Какво стана с оня бисеров що не е в затвора? А какво стана с доганя с палатите? А какво стана със бай тиквонии с 16 милиарда? Нищо! Нали?
8
1
 
41
 
! Отговори
Асан от Бобов дол преди 6 години
Гледам и не вервам на ушите си ушевите почнаха якета да краднат......