Пак агресия на пътя: Засичане, псувни, бутане, бой...

Случката на столични булеварди, заради чукване на брони
1 дек 2017 08:45, Петя Славова
65
Пак агресия на пътя: Засичане, псувни, бутане, бой...
Снимка: архив, Булфото

Нов случай на агресия на пътя – шофьор се оплака, че е бил нападнат и се е наложило да отвърне на удара.

Малко преди 8 сутринта в понеделник Илия Пчеларов пътува за работа. По думите му на натовареното кръстовище на улиците "Тодор Александров" и "Вардар" го засича друг автомобил и спира на зелен светофар.

"Той тръгва за малко и спира рязко. Аз вече съм тръгнал зад него, чукнах го леко по бронята", разказва Пчеларов пред bTV.

По думите му последвала неочаквана агресия от страна на другия шофьор.

"Идва към моята кола с ръкомахане, викане, псувни. Той започна да ме удря в лицето директно. И аз започнах да се бия с него, да се защитя. Меле, бутане, дърпане, ритане. Аз го уцелих веднъж, той побесня и ме удари втори път", разказва Пчеларов.

Сблъсъкът между двамата шофьори продължава около 10 минути и приключва едва след намесата на полицаи.

Засега от МВР не са намерили запис на случая, а двамата шофьори са подали жалби.

Версията на другия водач била, че той е бил нападнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Шофьор се оплака, че е бил нападнат и се е наложило да отвърне на удара"Хахаха
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
К'во си приказвате, бе! *** си е *** до гроб. Вчера в Стара Загора трябваше да изкараме един товарен бус на заден на главна улица понеже излиза от затворен двор и слагам ръката си като стоп на идващ автомобил за да излезе буса. Оня ме вижда много ясно от 50 метра, вижда и че излиза с аварийни на заден буса и ми свири и ме подмина. за малко да се ударят. На светофара вече сме тримата в буса и оня вдясно от нас. Отаварям прозореца и му викам" Ти *** ли си?" Той сам. На глух се направи
10
4
 
36
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 6 години
... В ЧАЛГА ДЪРЖАВА , ПЪЛНА С ЗАТЪПЕЛИ ... ИЗПРОСТЯЛИ ... НЕ ПРОЧЕЛИ ЕДНА КНИГА В ЖИВОТА СИ ... ОЗЛОБЕНИ ... ЗАВИСТЛИВИ .... ХОРА ?!?! КАКВО ДРУГО ИСКАТЕ ДА СЕ СЛУЧИ ?!?! ... Да се раждат повече Интелектуалци , физици и химици ли ? ... Е няма как ! ... Напълно нормална случка за изпростялото , до краен предел , БГ "Общество" !!!!! ..........
9
2
 
51
 
! Отговори
прав е Василев преди 6 години
И в центъра на столицата сме си същите селт.аци, в Европа никой не отдава голямо значение на колата и му е през оная работа ,рче му натиснали колата- излезе види че е нищо и заминават. В Бг обикновенния работник брани колата си с цената на живота си, защото половината му живот е в работа за да има пари да я поддържа.
8
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешката е на задният водач. Когато се тръгва на светофар се изчаква предният да се отдалечи поне на 2 метра и тогава тръгваш. Откъде да си сигурен че на този отпред няма да му изгасне колата и да му влезнеш в багажника? Както се е случило при този. А и едно чукване на бронята не е болка за умиране. Удара не вярвам да е бил толкова силен че да му строши бронята. Така се получава когато не се спазва дистанция. Ама откъде селянжърите да знаят какво е пък това дистанция?
7
1
 
42
 
! Отговори
ник преди 6 години
и тук в Пловдив така стана.лъха здраво на селски бекове.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да, един човек да каже истинска статистика и веднага всички скочиха срещу него. И защо? Аз ако бях ***, нямаше да се сърдя.
5
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заместник кметът на Ловеч (от партия ГЕРБ) е хванат с над 1.98 промила алкохол да шофира служебен автомобил. Веднага се разтичват кмет и полицейски шефове, бивши и настоящи, и пробата става 0.48 промила. Заместник кметът е нагъл и не само не си подава оставка, но и продължава демонстративно да шофира, като паркира по тротоари и други забранени места. Та толкова за нещата в БГ.
4
2
 
56
 
! Отговори
факт преди 6 години
Всичко е от простотия и глупост,съвременен и добре образован човек не прави такива глупости .....
3
13
 
51
 
! Отговори
аз Софиянеца преди 6 години
Всички *** от провинцията дойдоха в София и се изживяват като господари,а всъщност са прости комплексирани мижитурки и правят такива изцепки,вече не може да се диша в София от такива.
2
3
 
43
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
И на Тиквите и Суджуците също. Погледнете какъв неандерталец управлява Държавата и коменарите на момента стават излишни.Оня за 80-те % беше общо взето прав, само дето малко е занижил процента на Дюбелите.
1
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** шофьор. До болка познато ...