Школски екшън: Въоръжени с пръти дирят ученик, за да го бият

Нападателите изкъртили врата, за да влязат в гимназията, МВР ги търси
Обновена: 7 дек 2017 13:24 | 7 дек 2017 13:15, Веселина Йорданова
45
Школски екшън: Въоръжени с пръти дирят ученик, за да го бият
Снимка: Reuters

Група маскирани и въоръжени с метални пръти и бухалки младежи са нахлули в сградата на Професионалната гимназия по механоелектротехника в София. Инцидентът е станал в късния следобед вчера.

Нападателите издирвали ученик, когото са искали да пребият, разказват пред БНР родители на ученици, станали свидетели на инцидента и от полицията.

Охраната и учителите са повикали униформените, но докато те пристигнат на място, маскираните са успели да избягат.

Ученикът, който е трябвало да бъде обект на тяхната агресия, вече е установен. Очаква се днес семейството му, заедно с родители на други деца, да подадат жалба в полицията.

По случая се води разследване. МВР издирва нападателите. Няма пострадали при инцидента.

Според bTV става дума за двама агресивни младежи, които охраната на учебното заведение не пуснала, но те изкъртили вратата и я извадили от пантите, след което успели да влязат. Потенциалната им жертва бил десетокласник, който за днес е освободен от училище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наркопласьори са това. !0то класника не се е отчел сигурно навреме и са пуснали другите да го "посъветват". Във всички училища В СОФИЯ от учениците в по-горните класове има поне 2 *** 3 *** наркопласьори!
12
2
 
13
 
! Отговори
тъй преди 6 години
Първо,не са група,а две момчета!Второ,и двамата са боксьори,плюс ученика дет го търсят!И трето,малкия се залисвал с гаджето на единия,а той лют от ревност хукнал да се оправя!Въпроса е,има ли охраната газово оръжие,и ако да,защо не го ползва!?Ако пък не,на какво разчита!?И последно,на колко памперса има право дежурния охранител?
11
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 Да постъпиш достойно в училище и да искат да те бият? Я ми дай един пример, папагал!
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Охраната не ги пуснала, но те влезнали с взлом. Каква е тая охрана?
9
3
 
22
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
До АнонименГаньо пак се изказва неподготвен....дори изкара търсения за виновен...че и му пожела последващо пребиване.Абе, ти добре ли си? Познаваш ли някой от хората в статията?Запознат ли си със случката?Ами, ако тези с качулките са търсили десетокласника, защото е постъпил достойно в ситуация, която не им е харесала??Тогава пак ли ще го оплюваш?Сигурно и учителките, които ги биха *** и учениците бити от ***, отново сами са си виновни??Егати и сгрешеното племе сме.
8
3
 
14
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
Явно го е пъхнал в чужда собственост!
7
4
 
21
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
Еха.....аааа , че хубава държава си имаме с ,,полиция''....и ,,съдебна с-***". Върхът сме!!!!!Утре тези или др. бабанки -простаци ще влязат в старчески дом да пребият бабите....., че са били хубавици в младостта си.Браво на всички леви, десни, централни и всякакви наши политически ръководители. Да живеят!!!! Да си взимат заплатите с удоволствие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сложете им камери в училището, та ченгетата да могат да документират случая в писмена форма.
5
4
 
43
 
! Отговори
bb преди 6 години
на знам какво е станало, но знам само че в някои държави това са третира организирана ПГ и на всеки от *** по 10 години. И това е единствения начин - иначе извода е че всеки може така.
4
14
 
6
 
! Отговори
Turchin преди 6 години
A tova naz normalnite kakvo ni interesuva ?
3
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
17 годишно *** се е направило на бабаит на свой съученик и след някой друг ден ще четем за него я в тъжните вести, я в криминалната хроника.
2
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десетокласникът ще е света вода ненапира разбириш ли.Нищо, то така е по-тежко- да знаеш че някъде някои ще те причакат и ще те обухат от бой.
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Екшън с привкус на драма. Развръзката предстои...