Отложиха делото на мъжа, който застреля жена си в "Лагера"

Причината: Отсъствието на съдебен заседател
12 дек 2017 17:00,
11

Снимка: Булфото

Отсъствие на съдебен заседател отложи разпоредителното заседание по делото срещу Венцеслав Василев, обвинен в убийството на жена си, съобщи "Булфото".

Още по темата

Елена Василева беше застреляна от упор с пет куршума пред много свидетели в ранния следобед в заведение в столичния квартал "Лагера" от 64–годишния й съпруг Венцеслав в средата на месец август.

Припомняме ви, че 64-годишният търговец на хранителни добавки от години имал проблеми с жена си, като й посягал и я заплашвал, че ще я убие. Заради постоянния тормоз на Василев било забранено от съда да приближава на 100 м жена си, но това не го спирало.

На това заседание трябваше да се реши дали обвинителният акт ще бъде върнат за изправяне на евентуални процесуални нарушения или ще бъде насрочена дата за старт на делото.

Ако бъде признат за виновен за извършеното убийство, би могъл да получи наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

На Василев е повдигнато обвинение и за незаконно държане на огнестрелно оръжие.

На заседанието обвиняемият дойде с променен цвят на косата и без очила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как полицията е реагирала на множеството жалби на убитата, защо няма наказани за бездействие?..
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убиеца не могат половин година да го вкарат в затвора.. не разбирам какви са тези закони, какъв е тоя съд... такава хубава жена уби това нещо
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускинята постоянно му е слагала рога.Просто не е издържал.
6
2
 
3
 
! Отговори
роко преди 6 години
*** той коси мисли чичката,ще се ожени за кюрпе и тя ще си го слага само с него е как да става,като я оправя веднъж на седмица иначе сърцето може да спре е да е мислил ся на дърти години може и булка да стане вътре,ревнив комплексиран дятка
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво го бавят този бе? Отне живота на една млада жена и още не са го приключили?? Ето затова мразя толерастията която ни насадиха триполовите. Ако беше по татово време досега този да е изгнил а не да харчат грешни народни пари за съдии! Накрая ще вземе да осъди нас държавата за да му платиме лошите условия в затвора!! Нали?
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъсва истинският вид на всички комплексирани мъже в криза на средната възраст...преди беше с боядисана коса и очила и с физиономия на мъжкар...а сега е просто един дядка. Ако не беше някакъв див комплексар, може би нямаше въобще да си зарязва първата жена и да се жени за много по-млада...и после да убива от ревност.
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...На заседанието обвиняемият дойде с ЕСТЕСТВЕН цвят на косата ...при ареста беше къносан.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този трябва да го храним, добре, че е стар и няма да откара много !
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
30 g satvor na ubieza