ЧЕЗ възстанови захранване след авария в общински колектор

Пожарът предизвика смущения в електрозахранването на клиенти
Обновена: 22 дек 2017 19:16 | 22 дек 2017 19:15, Красимир Ангелов
4
ЧЕЗ възстанови захранване след авария в общински колектор
Снимка: ЧЕЗ

Възстановено е електрозахранването на всички клиенти на "ЧЕЗ Разпределение", засегнати от аварията на кабел, който не е собственост на ЧЕЗ, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Още по темата
По обяд аварирал кабел в проходим общински колектор предизвика пожар между подстанциите „Витоша“ и „Хиподрума“. През колектора минават множество кабели, които са собственост на различни оператори.

Пожарът предизвика смущения в електрозахранването на клиенти в части от кварталите "Иван Вазов" и "Красно село" в петък следобед. Екипите на ЧЕЗ Разпределение захраниха клиентите по алтернативна схема.

В момента се установява какъв е обемът на повредения участък и техническото състояние на кабелите в колектора.

Според източници на "Фокус" кабелът е на Столичния градски транспорт и има връзка с проблемите с градския транспорт от този следобед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЧЕЗелектрозахранване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
Не анонимен преди 6 години
Значи,доколкото разбирам ЧЕЗ и Борисов са подпалили умишлено кабела,нарочно ни лъжат,крадат ни,за да съсипят страната.Вие *** ли сте?
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Албанците изритаха крадльовците от ЧЕЗ с шутове. Ние тук ги търпим още! А те ни лъжат и крадат много. Стоим и търпим, а с нашите пари ЧЕЗ храни пенсионерите в богата Чехия.
1
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквам в скоро време и режим на тока в София.Всичко се срива.С Тиква-премиер е ТАКА.Нямаме телевизия и като чета за какво иде реч явно няма да имаме ни наред.Тоя Тиквар Борисов разсипа ВСИЧКО!