Добрата новина: Спират строежите в "Младост"

Запазва се междублоковото пространство, обеща кметът Иванчева
22 дек 2017 11:40, Петя Славова
12

Добра новина за хората в столичния квартал "Младост". В междублоковите пространства, на местата където имаше протести на граждани няма да се строи.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR кметът на столичния район Десислава Иванчева посочи, че след дълги преговори екипът ѝ е успял да се договори с инвеститори и Столичната община за преместване на строежите в междублоковото пространство.

Тя уточни, че е била упълномощена от кмета на София Йорданка Фандъкова да избере подходящи имоти, които да се върнат в капитала на районната община Младост.

"Получих уверението на г-жа Фандъкова, че ще съдейства за разрешаване на проблемите със застрояването на междублоковите пространства в квартала. С екипа ми изготвихме мотивирано предложение частните имоти в кризисни точки да бъдат заменени с общински терени, разположени далеч от жилищните сгради", посочи Десислава Иванчева.

Според нея това обещание отваря още една врата за по-зелено бъдеще на столичния район.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно площите вече са свършили и ще правят заменки на уж частни градинки с други по апетитни, но съсипаха квартала.
10
2
 
2
 
! Отговори
SILANCE преди 6 години
До Курцио А ул. "Йерусалим" е като зандан с тези грамади около кръстовището със "Сахаров" и долу - с "Цариградско шосе". Започнаха грамадите по време на протестите и цирковете в общината с новоизбраната кметица и вече са готови. Та,за какви успехи ни съобщават? ...
9
6
 
1
 
! Отговори
ЧОЧО преди 6 години
До ЧОЧО/ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА КОМЕНТАР 8/ ПОБЕДА С МАЛКО ,НО ЗА ВИНАГИ . ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА С РАЗБОЙНИЦИ,КРАДЦИ И ЛИКВИДАТОРИ НА ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ ЧЕСТНИТЕ ХОРА СЛЕД 1945 ГОД.,КОГАТО РУСИЯ НИ ИЗБАВИ ОТ КАФЯВАТА ЧУМА ,ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КОЯТО БЕ ИМЕННО ГОСПОДИНА,ЗА КОЙТО СТАНА ВЪПРОС.
8
6
 
2
 
! Отговори
ЧОЧО преди 6 години
ДА , АМА , ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ СДС-ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. , АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ , КАЗВА В "168 ЧАСА" :"НАЙ ГОЛЯМАТА НОВИНА СРЕЩУ КОЛЕДА Е ТОВА ,ЧЕ ПРОДЪЛЖИХА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ " ТАКОВА ЩАСТИЕ НЕ МУ СЕ БИЛО СЛУЧВАЛО.ЗА МЕН НАЙ ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ БЕШЕ , КОГАТО НАРОДА БЪЛГАРСКИ ИЗРИТА С МОЩЕН ШУТ СДС И ЙОРДАНОВЦИ НА СМЕТИЩЕТО. С ТАКЪВ ШУТ ,ЧЕ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПОМНЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ. НЕ ОСТАНА НИТО "ДЕМОКРАЦИЯ" ПО СЕДЕСАРСКИ , НИТО ПОБЕДА С М
7
3
 
8
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
Кого лъжат!??Вчера минах край единия проблемен парцел зад бл.71.Стеоежът е стгнал 4 етаж вече.Те сериозно ли казват, че ще го спрат?Да не би да бутнат построеното!?
6
5
 
5
 
! Отговори
Как ще се преборим преди 6 години
със замърсяването на въздуха? Нали теорията на сегашните управляващи от 28 години е да застроим детските площадки и между блоковите пространства. Нали овцете в София решиха, че демократите ще оправят столицата?
5
2
 
6
 
! Отговори
mery преди 6 години
Лошата новина е че започват строежите в Дружба1
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
застроиха планината тия ...
3
3
 
3
 
! Отговори
далавера преди 6 години
с заменки там ще е заровено кучето
2
3
 
18
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
До АнонименАко това чудо стане, предлагам г-жа Иванчева за КМЕТ НА СОФИЯ
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кадърен кмет- без много приказки се действа! Не като малоумнaта пасмина, която глупaците протестиращи избраха- плямпа, кряка и нулев резултат. "Не знам как, ама не така" беше нейното. То с емоции само не става, трябва мисъл, дипломатичност, интелект.