Хиляди на площада посрещнаха с хоро 2018-та

Вижте кадри от веселбата в центъра на София
21

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Няколко хиляди души посрещнаха Нова година на площад "Княз Александър І" в центъра на София. Необичайно топлото време в новогодишната нощ изкара навън рекорден за последните няколко години брой празнуващи.

Още по темата
В музикалната програма участваха едни от най-популярните български изпълнители - Хилда Казасян и Васил Петров с Бендът на Ангел Заберски, група "Акага", Дара, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, рок легендите от „Сигнал", а след полунощ Николина Чакардъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори поведоха хорото на площада.

Веселбата и народните танци продължиха до 1,15, а кадри от празненството вижте в галерията на фотографа ни Олег Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
7
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Гледах представлението по телевизията.Това което ме издразни беше поредното осиране с реклами на най-интересните моменти.Ало канал 1!Ние ви плащаме заплатите,ако не сте забравили, а не майонеза "Краси"!Ако искате да сте частна ТВ прав ви път,но когато народът плаща не се е...те!
15
2
 
6
 
! Отговори
Harry преди 6 години
Chestita Nova Godina! Da e mirna I blagoadtna! Badete zdravi I ne gubete chuvstvoto Si za humor.
14
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"ЧНГ на всички! Нека през 2018г. спре омразата между българите!"нека се обединим срещу мафията на ГЕРБ и управляващите които ограбват България.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
T g mnogo mslko hora na ploschtada v 4ujbina usbagaha jivejat mn po dpokoino i super saplateni sa balgarite v 4ujbina v bg samo mutrite milionerite i sem im sa ok podigravat se s badnia bg narod koito spi i tarpi laji unijenija misria
12
7
 
9
 
! Отговори
дидо преди 6 години
Снощи на целия център нямаше нито едно, ама нито едно място за ядене! Направо не е за вярване! Пълно с народ а няма една бутка с бургери или там нещо...обикаляхме на стада да търсиме храна но...нищо.
11
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде бяха пишман еколозите да протестират, че зарята замърсява въздуха . Хайде другари грантаджии, че Сорос ще ви спре парите.
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бяха извикали Сузанита.
9
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази година шоуто беше най добро , защото Николина вдигна настроението на макс със подбраните македонски песни. Който си го може , си го може .ЧНГ ! Мирна и благодатна.
8
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от провинциалисти дошли в София. Като искаш да ти е тихо, стой си в селото бе
7
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6..... излизаш ти, а люлинските пичове ти правят шоуто. Догодина да ти вземат и пари, the bill
6
7
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
снощи де--би--лите в люлин освиниха градинките между блоковете с пираткивключваха се алармите дом кучета полудяха от страх и за какво го правят и тене знаят какво ще се промени за тях през новата година пак сьщите глу--па--ци ще сиостанат сега да слязат и да изметат *** си
5
6
 
9
 
! Отговори
член на ПП "Суд преди 6 години
До !? до 1-виЕ па толкова ли не се запозна с никой в София? Нямаш ли си компания с познати тук? А в същото време казваш че си на площада с приятели. Явно хазаите ви са забранили сбирки и купони по жилищата, които обитавате.
4
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До !? до 1-виДа си само ти. За има-няма 30 години стопиха населението на държавата с над 30%.На война не сме губили толкова хора. По селата както написа един който се е върнал да разгледа страната е като във военен филм. Мрак и мизерия.
3
8
 
25
 
! Отговори
!? до 1-ви преди 6 години
Да ни е честита новата 2018!Аз също проазнувам пред общината с приятели, защото нямам с кого : сестра ми е в САЩ, майка ми в Испания на бригада, баба и дядо в отвъдното, чичо ми на 300км и не може да им вися всяка година, а за да сме сами на маса с приятелката ми - по -добре навън.
2
4
 
36
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Да ни е честита новата година на всички.Наистина бяха хиляди а за протест за ниски доходи не могат да се съберат и десет човека.
1
9
 
36
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
На площада ,зер !!! Като нямат пари за ресторанти...