"Дондуков" пак в ремонт, поправят новите проблеми

Кадри показаха дупки месец след откриването на булеварда
45

Снимка: Bulgaria ON AIR

Прясно ремонтираният булевард "Дондуков" отново е... в ремонт.

Още по темата

Работници поправят проблемни места, за които вчера алармираха от неправителствената организация "Спаси София".

Дупки, неравности и разпаднати делинеатори на велоалеята - това се вижда по открития преди по-малко от месец булевард, съобщиха от организацията и показаха снимки.

Днес дефектите се отстраняват, вижте в галерията ни как!




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
1
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
РАСТЕ НЕ СТАРЕЙ--- БЪЛГАРСКИЯТ ДЕВИЗ ПРЕЗ ЖИВКОВО ВРЕМЕ-----А СЕГА Е ОСТАРЯДА И ТО МНОГО -----ВЕЧЕ Е ЗА СМЯНА ПЛОВДИВ ДА Е СТОЛИЦА
42
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Като не можете,не "ремонтирайте".И спрете да бълвате от разни университети псевдо управленски кадри,некадърни инженери и даскали.Заплати няма да споменавам...Няма кой да работи!
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно Симеон,Софиянски,и Виденов повече са построили или ремонтирали.Истината е ,че не останаха кадърни хора в България които да работят майстори,лекари и др.Кражби е имало и ще има винаги.
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оляха се с кражбите!!!
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е!След като чистотата на столицата е "поверена" на ромите/хелсиганците (те имат особен усет към хигиената), а управлението на столицата - на селинджърите от Софийско (с "богат" управленчески опит), така ще бъде!А, вие пак си гласувайте ...
38
2
 
6
 
! Отговори
АВЕ ФЮРЕР преди 6 години
Ами вземете а изритайте тая крадлива пасмина от общината накрая . Тук в Пловдив явно няма кой да го направи, та всички партийки крадат заедно ,но нали уж в София сте по единни ...
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ, Боко и Фъндъкова ще останат в историята със словосъчетанието Ремонт На Ремонта, просто толкова си могат. Децата един ден ще учат, че по тяхно време на току що ремонтирани пътища са зейвали кратери 3 дни след ремонта. Както се вика то не може само да се краде.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.....грешка да се чете ПАВЕТА САМО ДО УЛ."Раковски"
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с паветата беше ясно и на децата какво ще се случи,Фандъка беше за асфалт,после изведнъж за павета и то само до пресечката с бул"Левски"ахахаха,просто трейсаджиите фатално закъсняваха и трябваше повод за да се асфалтира И ДА ВИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ФАНДЪКА НЕ ГО ОТКРИ ОФИЦИАЛНО??При такъв резил,но я погледнете СГРАДИТЕ НА ПРЕДЕН ПЛАН И ИМ ВИЖТЕ ФАСАДИТЕ А ВСИЧКИ ПОЛУЧАВАТ НАЕМИ ОТ БАНКИ,ФАНДЪКА ЩО НЕ ГИ ПИТА ЗАЩО НЕ СИ БОЯДИСАТ СГРАДИТЕ!!!Не смее андрешковицата,мисли за "бедните"!!!
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Очаквано е от нас. Даже когато пуснаха Раковска се знаеше, че има ремонт на ремонтите.Едно мацане, лъжене, комисионни за платен хасфалт. 2018 е края на всички това е няма какво да го кривим. Крайна фаза на анархия тука държавата е свалена
33
0
 
16
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Качество гарантирано от ГЕРБ !!!
32
0
 
22
 
! Отговори
Абе, преди 6 години
Тая Йордана,до кога ще я търпим? То,строителството,не е като картофената салата.Иска си разбиране,а не крадене. ...Ще има да прелива от пусто в празно,но нейното не се губи. Да му мислят софиянци.....
31
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте интересни всичките, трето поколение павьори. Идете да видите в Германия как непрекъснато се подреждат и подменят плочки и павета. За това изглежда хубаво там - има кой да мине и да ги поддържа. Това е което трябва да се прави, а не да се среже лентата и после да очакваме че 20 години ще седи така без никой да го пипне.
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре да платиш на 50 нормални работника по 100 лв надница и да стане по-бавно, но качествено отколкото на 100 некадърници по 50 лв и накрая да си оставят ръцете.
29
0
 
8
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
Ако със закон се раздава рушвета - така и така краднат до корен, поне да знаем, че този булевард струва 7 милиона + още 10 милиона за ненаситните гърла, но да отидат тези 7 милиона до стотинка в проекта - по-малко от 17 милиона сега няма да ни излезе с всичките ремонти, счупено окачване и тн. Тогава ще имаме най-здравите пътища в Европа.
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички ремонти се правят от неграмотни и некадърни шведи! Данче, Данче, не знам как не те е срам вече! Подай си оставката и си гледай здравето! Не ставаш за тази работа! Въобще не ставаш! Ама грам не ставаш! Гербаджии, как не ви е срам да крадете и малкото ни пари и достойнство! Аман от лапачи!
27
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам тия Герб какво трябва да направи още та българинът да разбере, че го управляват кре.те.ни.
26
0
 
22
 
! Отговори
Софиян Провансов преди 6 години
Кметката Юрданка Дондукова е разпоредила спешно да се поправи бул. Фандъков, да се изчисти въздуха, да се боядиса оградата и да се полеят китките, че гости идат! Само да не забрави да се подмие, че много кафяво и се събра на кюлотите! Всичко е мрън-мрън, ще направим, мрън-мрън, ще проверим, мрън-мрън метрото, мрън-мрън детските градини!Аман от тази проста гъба!
25
0
 
26
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Булевард "Фандъков" отново в ремонт. Ремонтират само преди месец ремонтиран булевард? А не съм чул да е уволнено техническото лице приело ремонта на булеварда... А може би кметицата знае,че парите са открадени от Герб?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17Личи си, че си ограничен, но чак толкова ли пророних една сълза, защото си много кух(или се правиш на такъв). :-(