Кола и автобус се удариха на "Ботевградско шосе"

Няма пострадали при инцидента, щетите са само материални
9 яну 2018 10:20,
5
Кола и автобус се удариха на "Ботевградско шосе"
Снимка: Архив, Булфото

Лек автомобил с бургаска регистрация и автобус №79 на градския транспорт са катастрофирали на бул. "Ботевградско шосе", предава"Фокус".

Инцидентът е станал към 7:35 часа в района на автобусна спирка близо до кръстовището с улица "Скъта".

При катастрофата няма пострадали, щетите са само материални.

Няма закъснения на автобусите, движещи се по тази линия от градския транспорт.

През последното денонощие е загинал един човек при катастрофа, а 22 души са ранени.

В страната са станали 20 ПТП-та и един от пострадалите е с опасност за живота.

На територията на София са регистрирани шест тежки и 149 леки произшествия. Ранени са шестима души.

Пътните настилки в по-голямата част от страната са сухи, на местата с мъгла - влажни, а по усойните и планински райони частично заскрежени и обработени, информира още МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Провинционалист преди 6 години
Случва се човек да не внимава, докато шофира. Дали си от Бургас или от Полски Тръмбеш няма значение. Но със сигурност има значение въздуха, който дишаш. За това си оставам в Балкана, че да не се блъскам в автобуси и дробовете да са ми чисти. П.С. Кореняк столичаните да не се засягат.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бургадидаският *** е нормално да се удари в спрелия на спирката автобус, защото в бургас, центърът на аграрите, е модерно всяка мозъчна клетка да бъде трансформирана в мускулна, акъл там не вирее, само стероидна сила и меки паци в следствие на зобенето.А като се вземе и в предвид фактът, че много с3ляндури от странджа и околията са с бургаска регистрация, а те са аболютни диваци, си правим извод, че положението в тая област е трагично!
2
6
 
14
 
! Отговори
Striker преди 6 години
Поредният провинциалист, на който му се завива свят от 3 завоя и 1 кръговово в София. Явно е бързал да стигне "на София" и да си купи анцунг "на 10лв'....
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 15 мин. минах от там. Лекият автомобил се е ударил в задницата на автобуса. Какво е търсил там този автомобил не ми е ясно като автобуса е в крайно дясно платно и има още две платна свободни? Движението по Ботевградско изобщо не е натоварено за разлика на Цариградско. На автобуса щетите почти не се виждат но пластмасовият автомобил се е разпаднала предницата. Сигурно и радиатора е спукан щото имаше течност на платното. Да дойдеш от Бургас и да си строшиш автомобила ето това не го разбирам!