Вижте къде няма да има вода утре в София

Софийска вода ще осигури водоноски за засегнатите
16 яну 2018 09:08, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 17 януари 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 758, кв. „Горна баня", се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Гръстниче", ул. 758, ул. 759, ул. „Николай Хрелков"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 757 ъгъла с ул. 760.

На 17 януари 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод  на ул. „Янко Ангелов", с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Видните"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Горна кория" №1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари