Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" ще осигури водоноски за засегнатите
21 яну 2018 16:00, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването вmнякои части на столицата

На 22 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Одрин“ , жк. "Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: по ул. "Одрин “ от бул. "Александър Стамболийски“ до бул. "Тодор Александров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Одрин“ ъгъла с бул. "Тодор Александров“.

На 22 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Орлица“ , с. Мало Бучино, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Бански път“, ул. "Орлица“, ул. "Колю Фичето“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бански път“ ъгъла с ул. "Колю Фичето“.

На 22 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Ехо“ , кв. "Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Пладнище“, ул. "Ехо“, ул. "Каменист път“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пладнище“ ъгъла с ул. "Войнишка песен“.

На 22 януари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Багра“ , кв. "Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Багра“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Багра“№2.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари