Столичният жк "Хаджи Димитър" утре остава без вода

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейности
Обновена: 23 яну 2018 09:46 | 23 яну 2018 09:46, Анисия Иванова
0
Столичният жк "Хаджи Димитър" утре остава без вода
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Хаджи Димитър" утре, 24 януари, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. "Златица“, жк. "Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 177, бл. 178,  ул. „Резбарска“ - от ул. „Макгахан“ до река Перловска, ул. "Резбарска“ - от ул. „Васил Кънчев“ до автобусен гараж Малашевци.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Резбарска“ пред бл. 178. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари