Кметът на кв. "Младост" алармира за незаконно строителство

Десислава Иванчева снима с мобилния си телефон строителната площадка
24 яну 2018 17:30,
28

Кметът на столичния район "Младост" Десислава Иванчева засне със собствения си телефон строителна площадка на фирмата "Гаранти Коза", която според нея е незаконна.

Във видеото тя изисква от строителите необходимите документи, а те се опитват да я изгонят от обекта си.

Bulgaria ON AIR потърси представители на строителната фирма, но те отказаха коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ още автомобили по бул. Малинов?
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно на това място какво друго може да се построи,освен многофункционален комплекс,който поне на снимките е хубав и ще бъде от полза! Наоколо блоковете са като казарми,включително и новите! Само където си нямаме кмет- софиянец, млад,учен и пъргав! И като го видиш само да всява респект!
25
0
 
3
 
! Отговори
Завиждат преди 6 години
В Младост спъват стъпването на Турската КОЗА ностра ама няма за всеки по хотел Рила и то в центъра та тия ще трябва да си построят базатав центъра е баш КОЗА Нострата и г-н Банев
24
0
 
1
 
! Отговори
Със сигурност преди 6 години
До сигурноЩеше да е така, както пишеш, но ако Госпожа Кметът беше спазила законовият ред за проверки и сигнали. За никой не е тайна, че тя е на тази позиция не защото е супер кадърна и защото може да направи нещо за квартала, а защото е лесна за манипулации. Има няколко притеснителни неща:1. От кога Районен кмет е държавен служител? - Ами все още не са такива;2. Кое й дава правомощия да иззема функциите на Инспекция по труда, МВР, НОИ и др.3. Мутренският език, прикриващ комплексите й.
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена явно случайно е на този пост,явно не си сдържа емоциите,явно никой не и е направил инструкция какво прави кмет като види нередности! Или това е пиар акция на тема" вижте как се боря за хората"! Ако мине от другата страна на улицата ще види как хората газят в калта по средата на улицата между минаващите коли! Това ни е проблема,госпожо кмет!
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всеки обект достъпа на външни лица е забранен! Не може всеки да влиза на проверка без да е инструктиран.
21
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вън наглите турци от България!
20
1
 
5
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Кметът Десислава. Утре ще напишат "Кметът роди момиченце". Изкелефещиха българския език.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деси, а какво ще кажеш за хилядите автомомили спиращи в междублоковите пространства, от къде е цялата тази кал според теб?
18
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До нервиранАбе, ***, в Младост има потомствени софиянци с толкова поколения назад, че ти е бедна фантазийката селска, ако ще и да сме само 5% от комплекса. Я кажи ти, как не ви отчуждиха през соца, че ми се правиш на гражданин. Един нотариален акт не можеш да извадиш за парче земя в София, ***
17
3
 
6
 
! Отговори
Жана преди 6 години
Много агресивна жена с мутренски речник. какво е това " Ти не знаеш с кой си имаш работа" ....а изразът " бият плочи" - в превод изливат плоча.... направо ме смути и силно ме разколеба в нейната професионалност..... Аз от клипа виждам настъпателно поведение още преди да се стигне до оградата на строежа. А пък фактът , че сама го е снимала и качила във фейсбук, достатъчно говори....явно си харесва поведението и смята че е права... Боже...какви са ни управниците....
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кого алармира?Мислех си, че редът е хората да алармират нея, а пък тя да върши работата, тоест да спира строежите.
15
3
 
7
 
! Отговори
Потребител преди 6 години
Доколко има право да проверява или не не знам но и според мен ако го прави трябва да е с още поне 1 държавен служител и може би представител на МВР. Не знам как се е легитимирала и не съм запознат със закона но всеки държавен служител, независимо от позицията която заема, ако има право да извършва проверки трябва да има и съответния документ/значка - както имат полицаите,контрольорите и др. Освен нерегламентираният нощен труд ми се стори и че не почистват камионите със строителни материали.
14
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тя е отишла в ролята си на каква да изисква документи?това че се води Кмет, не означава че като Воленчо може да изисква разни хора да и се легитимират.Да отиде по законен ред, с полиция, да направят проверка по сигнал, да установят шум и тн.Тя и инспекцията ако не знаят дали строителната площадка е незаконна, то кой да знае?
13
10
 
8
 
! Отговори
А стига бе! преди 6 години
Ооооо, протестиращото недоразумение ДЕСИ чак пък афектирано и нямало да му мине лесно?!
12
1
 
5
 
! Отговори
Hamhe преди 6 години
Bravo, drugia pat s hero cam action na kaskata... :-) uuuuuuu, piloti, uuuuuu pehotinci, uuuuu artileristi....uuuuuu radisti!...
11
1
 
1
 
! Отговори
Turskimarsh преди 6 години
Ooo, i nie imame bg armia ot generali za concerti i operi li samo?! :-))
10
2
 
4
 
! Отговори
Бойко преди 6 години
не са се отчели, затва
9
3
 
17
 
! Отговори
Дядо ви преди 6 години
От ново строителство, в този квартал остана ли място човек от където да мине. Не правете хората на ***. Спрете с тези беззакония.
8
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десито май избирателно проверява само!!!В Младост 2 за денонощният шум, прах, блокиране на пътя от тежка строителна техника, разбити тротоари и улици има стотици сигнали, но резултат никакъв. Продължават си без проблем!