Краде нагло и се крие. Снимат го, а той: Плащам, трийте видеото!

Случката се разиграла на 25 януари пред мола на "Стамболийски"
29 яну 2018 07:00,
67

Мъж задигна огледало на кола, камера го засне, а той предложи пари, за да се махне видеото от Facebook.

Куриозната случка се e разиграла на 25 януари пред мола на бул. "Стамболийски" в София и бе описана в мрежата от Александър Данчев.

Той публикува видеото, което е от охранителна камера. Наглата кражба става по светло - в 15:43 часа, пише "24 часа".

На клипа се вижда лицето на мъж, около 30-те, брадясал и нахлузил бейзболна шапка. Той се доближава до паркиран джип BMW, вади нож и за 7 секунди срязва страничното огледало.

На следващия ден клипът е качен във Facebook.

"По стара българска традиция от мен трудно може някой да се скрие и без МВР да участва. След 4 ч търсене лицето е намерено, по-късно то се е обадило на общи познати да предложи пари срещу махането на клипа", пише Данчев, но не маха видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
0
 
! Отговори
Фермата преди 6 години
Прилича на футболистите от фермата,хихи.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като прочетох заглавието си рекох - ето , има смел журналист дапише за Вожда. А то - не било за Подрисов. *** после се сетих, че Той не се крие .
50
1
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Най-категорически протестируем. Този човек е третополов и Ист. конвенция го пази от опасността да бъде пребит, докато краде.
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадяло се е,краде се и ще се краде докато свят светува.
48
0
 
16
 
! Отговори
Бой за такива преди 6 години
Закони като в Сингапур ще ни оправят нас. Бой с бамбукова пръчка според провинението. Сингапур е една от най-проспериращи модерни държави. Защо ли?
47
4
 
16
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
ЕвропреЦедателство, на гол г.ъ.з. чифте пищов ! СтабиУност и благоденствие за 1% от хората, за другите ряпа и вяра в отвъдното.
46
0
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
До Анонимен 31На нас огледалата и чистаките, на тебе ръчичките. След като толкова лесно може да те намери г-н Никой. Смятай ако ядосаш г-н Някой какво ще стане. С *** и ... Ще те оставя да си го представиш.
45
1
 
1
 
! Отговори
Мияч на чинии и др. преди 6 години
До ПлемеДо когато си искаме! Какво е състоянието на санитарния възел, където работиш?
44
4
 
18
 
! Отговори
Pilot преди 6 години
В Румъния само да намерят в теб инструменти за кражба и си на топло за 2 години. Ако откраднеш огледало предупреждение , втория път вече си нс топло .Е така се прави и там има сини, зелени , прмбени , но вече почти не се краде .
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е поне 50 годишен.... изобщо не изглежда на 30.
42
6
 
14
 
! Отговори
Един чичко преди 6 години
Докато рИмляните и турците се разхождат свободно из България, мир и благоденствие няма да има.
41
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕТО ТОВА Е ББ СУПЕР ДЪРЖАВАТА СЪС КОЯТО СЕ ГОРДЕЕ.
40
4
 
10
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Може да го е изпратил Путин.
39
6
 
17
 
! Отговори
Племе преди 6 години
Добър ден!В ''Европейска'' българия до кога ще крадете?Защото цяла Европа разбра и видя що за стока сте.
38
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашата държава само носи понятието, а държавност нула, правосъдие нула, образование нула, здравеопазване нула, полиция нула, корупция на мах, далавери и кражби в огромни размери-на мах, Външна политика - слухинаж, премиера бивш сикаджия, необразован и страхлив, с огромна охрана и сметки за Милиярди в офшорки, правителство - проформа, слуга на ЕС, бедност от 75 до 80%, бивши бандюги от СИК в сянка дърпат конците, отчаян оцеляващ народ, загиващ бързо. И какво остава, кой както може да оцелява.
37
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е избирател на Нинова и Радев, те са по кражбите
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИванКое му е охраняемото на този паркинг,че не можах да разбера?
35
5
 
26
 
! Отговори
Господин преди 6 години
До Тинев"Тепърва берем плодовете на демокрацията! Престъпността расте, а трътльовците вместо да защитават народа от такива бандити, издигат билбордове за по-големи заплати."Като не ти се дават пари, лОви си ги сам, да те видим къв си мъж. Стани полицай, работи го това 2 години и ще разбереш, че ла*ната през които ще минеш за тия 2 години просто не си заслужават парите. Да, престъпниците са точно толкова нагли, толкова зли и 90% заслужават не затвор, ами разтрел на място.
34
0
 
47
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Абе пич, ти в кой век живееш, всичко става през търговски сайтове като олх, базар, ало и т.н., а частите се пращат през еконт, ще ми хванеш цървулите. Българина разбира само от мар из, строши му кокалите да не може повече да сиползва ръцете и това решава проблема, този нито учител ще стане, нито ще работи на каса в магазин, на бас, че сега като се събуди ще ходи да обикаля по моловете да крадне нещо и до няколко часа ще е направил сума ти поразии по колите на хората...
33
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом като има търсене, ще има и крадци!!! Превантивната мярка е да се проверяват сервизите и магазините "втора употреба". Ако в магазина има части без документи - да се затваря и собственика първо с огромна глоба и при повторно нарушение в затвора. Само тогава ще спрат кражбите на коли и части от коли, особено тези които застрахователите не плащат, като това огледало. Цената на ново огледало е около 1500 лв., а крадеца за 7 секунди ще си докара 100-200 лв. - разликата е в магазините!!!