Части от София остават без вода във вторник

Причината са строително-ремонтни дейности
5 фев 2018 12:12, Елка Василева
0
Части от София остават без вода във вторник
Снимка: "Софийска вода"

На 06 февруари 2018 г. (вторник) във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Алдомировска“ , жк. „Зона Б-19“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Александър Стамболийски “, бул. „Инж. Иван Иванов“, ул. „Димитър Петков“ и бул. „Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Перник“.

На 06 февруари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ ,община „Възраждане“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Стефан Стамболов “ от ул. „Чипровци“ до ул. „Екзарх Йосиф“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чипровци“ ъгъла с бул. „Стефан Стамболов“.

На 06 февруари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. 420 , кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Луи Айер“ от №156 до №227А .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Луи Айер“ №170.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари