Спират водата в част от центъра на София в петък

Причината е подмяна на уличен водопровод
8 фев 2018 09:35, Елка Василева
2
Спират водата в част от центъра на София в петък
Снимка: "Софийска вода"

На 9 февруари 2018 г. (петък) във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Тракия“, Център, община „Оборище“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тракия“ от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Силистра“ и ул. „Победа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тракия“ ъгъла с ул. „Силистра“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
:))) преди 9 месеца
Спрете му водата на тоя Анонимен №1 !!!
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
клати ми се стопа